Τοπικές Ειδήσεις

Μετακίνηση προσωπικού και ορισμός αναπληρωτών προϊσταμένων στο Δήμο Ρόδου

Με απόφαση που αναρτήθηκε χθες στην Διαύγεια μετακινούνται στον Δήμο Ρόδου οι παρακάτω υπάλληλοι:
-Ο μόνιμος υπάλληλος κ Χρυσόστομος Χάσταλης του Μιχαήλ κλάδου ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού με βαθμό Α΄από το Τμήμα Προϋπολογισμού και Πληροφόρησης της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών στο Τμήμα Λογιστηρίου της ίδιας Διεύθυνσης.
-Η μόνιμη υπάλληλος κ. Ελένη Θεοδωροπούλου του Περικλή κλάδου ΠΕ Διοικητικού με βαθμό Β΄από το Τμήμα Μελετών, Προγραμματισμού και Ιστορικής Τεκμηρίωσης της Δ/νσης Μεσαιωνικής Πόλης και Μνημείων στο Τμήμα Ταμείου της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.
-Η μόνιμη υπάλληλος κ. Φωτεινή Παπαδάκη του Εμμανουήλ κλάδου ΠΕ Οικονομολόγων με βαθμό Α’ από το Τμήμα ΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ της Δ/νσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης στο Τμήμα Ταμείου της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.
-Η εργαζόμενη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου κ. Νικολίτσα Καρπή του Χρήστου εκπαιδευτικής βαθμίδας ΠΕ ειδικότητας Διοικητικού Οικονομικού με βαθμό Α’ από το Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών στο Τμήμα Προϋπολογισμού και Πληροφόρησης της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών.
Ορίζεται με την ίδια απόφαση ως αναπληρωτής προϊστάμενος στο Τμήμα Λογιστηρίου της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών ο μόνιμος υπάλληλος Χρυσόστομος Χάσταλης και ως αναπληρώτρια προϊσταμένη στο Τμήμα Προϋπολογισμού και Πληροφόρησης της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών η κ. Νικολίτσα Καρπή του Χρήστου.
Οι αμέσως ανωτέρω αναφερόμενοι θα ασκούν τα καθήκοντα θέσης ευθύνης στα τμήματα που τοποθετούνται ως την νέα επιλογή προϊσταμένων από το αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο ή οποιαδήποτε τροποποίηση του αρμόδιου προς διορισμό οργάνου και θα τους καταβάλλεται το προβλεπόμενο για τη θέση επίδομα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου