Κεραυνός εν αιθρία στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος του Διαγόρα, καθώς ο Κωνσταντίνος Χρυσοχοΐδης ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με όλες τις επιτυχίες της σύγχρονης ιστορίας του «γηραιού», αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από το ποδόσφαιρο, σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της «δσπορ».
Ο άνθρωπος που έχει δώσει σώμα, ψυχή και… πολλά χρήματα, αποτελώντας τον εγγυητή της εξέλιξης της ιστορίας του Διαγόρα, έχοντας συνεισφέρει πάρα πολλά σε όλα τα τμήματα του «γηραιού» και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο, πλέον πρέπει να θεωρείται παρελθόν, αφήνοντας τεράστιο κενό στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Δωδεκανήσου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», η απεμπλοκή του Κώστα Χρυσοχοΐδη από το Διαγόρα θεωρείται οριστική, ωστόσο, θα παραμείνει κοντά στα ερασιτεχνικά τμήματα του «γηραιού».
Πλέον οι άνθρωποι που ασχολούνται με το ποδοσφαιρικό τμήμα, θα πρέπει να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα στον Διαγόρα, χωρίς τον Κωνσταντίνο Χρυσοχοΐδη.
Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Χρυσοχοΐδης
Ο Κωνσταντίνος Χρυσοχοΐδης του Παράσχου, γεννήθηκε στην Ρόδο το 1966. Είναι παντρεμένος με την Μάνια Σκουμπουρδή (Εκπαιδευτικός, νομικός) και έχει πέντε παιδιά. Αποφοίτησε πρώτος από το Βενετόκλειο Λύκειο Ρόδου το 1984, είναι πτυχιούχος της Α.Σ.Ο.Ε.Ε. – Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος Μ.Β.Α. από το Harvard Business School (στο Harvard Business School φοίτησε με υποτροφία από το ίδρυμα Ωνάση ). Ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά. Ασχολείται με την διοίκηση των επιχειρήσεων του ομίλου από το 1992 και έχει πλούσια κοινωνική δραστηριότητα.
Είναι γόνος του αειμνήστου επιχειρηματία Παράσχου Κ. Χρυσοχοΐδη, ο οποίος είχε επιχειρήσεις Εμπορίας Πετρελαιοειδών από το 1952, και Τουριστικές – Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις από το 1967. Επίσης είναι εγγονός του Κωνσταντίνου Π. Χρυσοχοΐδη ο οποίος αποφοίτησε από την Νομική Σχολή Αθηνών το 1901, ήταν εκ των ιδρυτών του Γ.Σ. Διαγόρας, ανέπτυξε πλούσια δραστηριότητα για την απελευθέρωση των Δωδεκανήσων από τους Τούρκους και τους Ιταλούς, εξορίστηκε για πολλά χρόνια και τιμήθηκε πολλαπλώς από την πατρίδα για την προσφορά του στο Έθνος.
Συμμετοχή σε Διοικήσεις Εταιρειών:
1. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Π. Χρυσοχοΐδης-Μ. Χαλκιόπουλος Α.Ε.» (Ξενοδοχείο Avra Beach).
2. Γενικός Διευθυντής και μέλος Δ.Σ. «RODOGAZ Α.Ε.» .
3. Διαχειριστής της «Δωδεκανησιακή Εταιρεία Πετρελαιοειδών ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.» .
4. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της «KOSGAZ Α.Ε.»
Κοινωνική Δράση:
1. Πρόεδρος του «Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου» από την 13η Ιανουαρίου 2011 έως την 9η Δεκεμβρίου 2011.
2. Α’ Αντιπρόεδρος (εκτελεστικός ) του «Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου» από την 1η Ιουνίου 2006 έως την 13η Δεκεμβρίου 2011.
3. Γενικός Γραμματέας της «Ένωσης Εταιρειών Υγραερίου Ελλάδος».
4. Οικονομικός Διαχειριστής του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού (Π.ΡΟ.ΤΟΥΡ, εταίροι : Δήμος Ροδίων και Επιμελητήριο Δωδεκανήσου).
5. Μέλος του Δ.Σ. της AEGPL (Πανευρωπαϊκή Ένωση Εταιρειών Υγραερίου ).
6. Μέλος του Σ.Ε.Β.
7. Μέλος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου.
8. Πρόεδρος του Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ από το 2004 έως το 2008 και μέλος του Δ.Σ. έως το 2011.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κωνσταντίνος Χρυσοχοΐδης πλέον ασχολείται ενεργά με την πολιτική. Στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές εξελέγη με την παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου και ασκεί καθήκοντα εντεταλμένου συμβούλου Τουριστικής Ανάπτυξης, Υδατοδρομίων, Κρουαζιέρας, Ακτοπλοΐας και Αερομεταφορών Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ