Στη Μαλαισία και συγκεκριμένα στην πόλη Nilai όπου θα διεξαχθεί ο 3ος αγώνας του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρίσκεται η Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας Πίστας, στην αποστολή της οποίας έχει συμπεριληφθεί και ο Μιλτιάδης Χαρόβας του Ροδήλιου.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας προς ενημέρωση αναφέρονται τα εξής:
«Η Εθνικής Ομάδας Πίστας, βρίσκεται στο Nilai της Μαλαισίας όπου θα συμμετάσχει στο τρίτο κατά σειρά, και τελευταίο για το 2026, Παγκόσμιο Κύπελλο.
Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής αθλητές και προπονητές: Μάνθος Νικόλαος, Καλογερόπουλος Ιωάννης, Λιβανός Κωνσταντίνος, Χαρόβας Μιλτιάδης, Βασιλόπουλος Λάμπρος (coach) και Σαλπαδήμος Στέργιος (coach).
Στόχος της Εθνικής Ομάδας είναι η πρόκριση του TS στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Σαγκάη τον Οκτώβριο του 2026 και που θα είναι ο πρώτος αγώνας από τους 8 που δίνουν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028.
Εξίσου σημαντικός στόχος, είναι οι αθλητές της αντοχής και της ταχύτητας να συγκεντρώσουν βαθμολογία για την πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, επίσης και σε ατομικό επίπεδο.
Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας!»















