Με δύο χάλκινα μετάλλια, αρκετά καλά πλασαρίσματα και αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον, επέστρεψε η αποστολή του Π.Σ.Ρ. Μεσόγειος από το πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας Ε/Π/Ν/Κ και Α/Γ  OMNIUM, που διεξήχθη στο ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας από 20 έως 22 Απριλίου.

Η ομάδα συμμετείχε με δύο έφηβους αθλητές και την Ελένη Τσαβαρή στη κατηγορία γυναικών του OMNIUM, συμμετοχή που αποφασίστηκε δύο μέρες μόλις πριν ξεκινήσει το πανελλήνιο, καθώς η αθλήτρια τον τελευταίο μήνα βρίσκονταν εκτός αθλητικής δραστηριότητας, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Τα αποτελέσματα, κρίνονται μέτρια, καθώς από την μια η αγωνιστική απραξία αλλά και η έλλειψη εμπειρίας, δεν επέτρεψαν στους αθλητές να δείξουν τις ικανότητες τους από την πρώτη μέρα, γεγονός που αποδείχθηκε την τελευταία με την πρόκριση και των δύο εφήβων στον τελικό του KEIRIN που κι εκεί από έλλειψη εμπειρίας σε μια μικρή λεπτομέρεια της τακτικής δεν κατάφεραν να ανεβούν και οι δύο στο βάθρο.

Από την άλλη, η εμπειρία και η καρδιά του πρωταθλητή, έδωσαν την δυνατότητα, παρόλο που ήταν ανέτοιμη, στην Ελένη Τσαβαρή , μια ακόμα θέση στο βάθρο ενός πανελληνίου πρωταθλήματος, αυτή τη φορά την τρίτη (3η).

Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών του Μεσόγειου ήταν:
Παπαδόπουλος Θανάσης:
3η Θέση και χάλκινο μετάλλιο στο KEIRIN
5η θέση στο scratch
7η θέση στο 1km. t.t.
9η θέση στο points race
Ζαχαριάς Γιώργος
5η θέση στο KEIRIN
8η θέση στα 200m. Ταχύτητας
15η θέση στο 1 km t.t.
Τσαβαρή Ελένη
3η Θέση και χάλκινο μετάλλιο στο OMNIUM γυναικών.

Η ανακοίνωση του Μεσόγειου: «Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στο νέο Δ.Σ. της Ε.Ο.Π. που παρόλο τους χαλεπούς και δύσκολους καιρούς που περνάει το άθλημα, διοργάνωσε ένα όμορφο κι αξιοπρεπές πανελλήνιο πρωτάθλημα, που πραγματικά μετά από αυτό κερδισμένο επιτέλους βγήκε το άθλημα. Ελπίζουμε, το νοικοκυριό να συνεχιστεί. Επίσης, οφείλουμε να συγχαρούμε και τα υπόλοιπα σωματεία και τους Ρόδιους και Ρόδιες αθλητές κι αθλήτριες, για τις μεγάλες τους επιτυχίες, δίνοντας μια εντυπωσιακή εικόνα της ροδίτικης ποδηλασίας. Κλείνοντας, να συγχαρούμε τους αθλητές μας για τις επιτυχίες και να ευχηθούμε να επανέλθουν σε ακόμα μεγαλύτερες».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ