Αθλητικά

Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης: Η προκήρυξη του Open ατομικού πρωταθλήματος U10

Η ΕΦΟΑ ανακοίνωσε την προκήρυξη του Open ατομικού πρωταθλήματος U10 που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης από τις 4 έως τις 7 Νοεμβρίου.
Αναλυτικά η προκήρυξη:
«Ημερομηνίες πρωταθλήματος:
-πρώτη ημέρα αγώνων: Πέμπτη 04 Νοεμβρίου
-ημερομηνία λήξης: Κυριακή 07 Νοεμβρίου
-ημερομηνία παράτασης: Δευτέρα 08 Νοεμβρίου
Σε περίπτωση μεγάλης ή μικρής συμμετοχής οι αγώνες ενδείκνυται να αρχίσουν μία μέρα νωρίτερα ή αργότερα αντίστοιχα.
Δικαίωμα συμμετοχής: Αγόρια / Κορίτσια κάτω των 10 ετών (γεννημένα το 2011, 2012, 2013). Αγόρια – Κορίτσια αγωνίζονται σε ξεχωριστές κατηγορίες
Έδρα αγώνων: Ροδιακός Ο.Α.
Διεύθυνση γηπέδων: Αθλητικό κέντρο Καλλιπάτειρα, Ρόδος
Επιφάνεια: 8 green set.
Κληρώσεις: Στα γραφεία του ΡΟΑ.
Μπάλες: Babolat green
Επιδιαιτητής- e-mail: Σκουρμαλλάς Ευγένιος, 6942222357, eskourmallas@gmail.com
Βοηθοί Επιδιαιτητή: Παναγιώτης Θεοχαράτος, Κίμωνας Πουζουκάκης
Διευθυντής Αγώνων: Αράπης Βασίλης 6945662268
Υπεύθυνοs Covid-19: Μαυρονικόλας Πέτρος 6946002463
Ιατρική κάλυψη: Μαυρονικόλας Πέτρος
Τηλέφωνα κατά τη διάρκεια των αγώνων: 2241020960
Δηλώσεις- αποσύρσεις: Ημερομηνία δήλωσης– απόσυρσης Δευτέρα 01 Νοεμβρίου 15:00.
Θα γίνεται από τους συλλόγους ή ατομικά από τους αθλητές, μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.e-efoa.gr . Οι αθλητές χωρίς πρόσβαση μπορούν να λαμβάνουν κωδικούς με την βοήθεια των σωματείων τους. Το σωματείο μπορεί να ακυρώσει την συμμετοχή τιμωρημένου αθλητή εφόσον έχει ενημερώσει για την τιμωρία την Ε.Φ.Ο.Α.
Ηλεκτρονική πληρωμή: Η ηλεκτρονική καταβολή του αντίτιμου της συμμετοχής στα μονά (sign-in) θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 01 Νοεμβρίου 15:00. Στις κληρώσεις θα λάβουν μέρος μόνο όσοι έχουν καταβάλει το αντίτιμο της συμμετοχής (sign in).Δεν θα υπάρχουν επί τόπου αναπληρωματικοί, παρά μόνο σε αντικατάσταση όσων, ενώ είναι στο πρόγραμμα, δεν παρουσιαστούν στο Α ́ γύρο.
Οι αθλητές οφείλουν να ελέγξουν, ότι μετά την ηλεκτρονική πληρωμή τους, η Τράπεζα έχει ενημερώσει σχετικά και την Λίστα Αποδοχής του πρωταθλήματος. Στην γραμμή με το όνομα του αθλητή, η στήλη e-signinπρέπει να είναι τσεκαρισμένη. Μετά την πληρωμή δε γίνεται επιστροφή χρημάτων.
Κλήρωση αγώνων: Η κλήρωση θα γίνει δημόσια την Τρίτη 2 Νοεμβρίου από τον Επιδιαιτητή των αγώνων στις 17:00. Θα ακολουθήσει το πρόγραμμα των αγώνων και θα αναρτηθεί από τον επιδιαιτητή μετά της 20:00 την ίδια μέρα μετά την κλήρωση.
Υποχρεώσεις αθλητών:
• Δελτίο Αθλητικής Ταυτότητας (Δ.Α.Τ.), όπως αυτή εκδίδεται από την Ομοσπονδία. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο όσοι έχουν ενεργοποιήσει το Μητρώο τους. Το Δ.Α.Τ. περιλαμβάνει και το κόστος της Κάρτας Αθλητή.
ΠΡΟΣΟΧΗ. Οι ιατρικές βεβαιώσεις που λήγουν πριν την ημερομηνία έναρξης του εκάστοτε πρωταθλήματος, πρέπει να ανανεώνονται τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής , διότι σε διαφορετική περίπτωση οι αθλητές δεν θα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή
• παράβολο συμμετοχής 20 € Μονά
• Η προσέλευση των αθλητών στον χώρο των αγώνων θα γίνεται 15 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα τους
• Οι νικητές είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν στην έδρα των αγώνων μία (1) ώρα μετά τη λήξη του αγώνα τους για διαιτησία (σε περίπτωση που τους ζητηθεί) με ποινή αποκλεισμού σε περίπτωση άρνησης. Δεν μπορεί να κάνει διαιτησία αθλητής σε αγωνιζόμενο από τον Όμιλό του.
Σύστημα αγώνων: Οι αγώνες θα διεξαχθούν ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών με ένα από τα παρακάτω συστήματα.
Α. Σύστημα ανοικτού Ταμπλό, εμπρός (κανονικό) και πίσω (consolation τουλάχιστον ένα γύρο ή μέχρι τέλους αν οι συνθήκες το επιτρέπουν), με την ελάχιστη διεξαγωγή 2 συναντήσεων για κάθε αθλητή.
Β. Σύστημα ομίλων την πρώτη ημέρα και κυρίως ταμπλό με τους πρώτους κάθε Ομίλου τη δεύτερη (σε αυτή την περίπτωση δεν θα υπάρχει ταμπλό consolation).
Θα διεξαχθούν και μικροί τελικοί για 3η και 4η θέση, σε όλα τα ταμπλό.
Τρόπο διεξαγωγής:
• Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 1 set των 6 games, στο 6-6 (tie-break των 7 πόντων), στο κανονικό γήπεδο του μονού με πράσινες μπάλες (75% πίεση της κανονικής).
• Ισχύουν όλοι οι επίσημοι κανονισμοί του μονού παιχνιδιού.
• Κάθε παίκτης μπορεί να αγωνισθεί μέχρι και σε 3 αγώνες την ημέρα, αν αυτό κριθεί απαραίτητο από τον επιδιαιτητή του Πρωταθλήματος .
• Δεν επιτρέπεται η έναρξη αγώνα μετά τις 21:30, εκτός και αν υπάρξει συμφωνία και των δύο παικτών κατόπιν συνεννόησης με τον επιδιαιτητή του Πρωταθλήματος
Ισχύει το Υγειονομικό πρωτόκολλο της Ε.Φ.Ο.Α.».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου