Τοπικές Ειδήσεις

Δ. Γάκης: «Με σχέδιο και αποφασιστικότητα η Κυβέρνηση προχωράει στην επίλυση των εθνικών θεμάτων»

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Χώρα εν Καμίνω» και τον Πάνο Παναγιωτόπουλο μίλησε:

Για τις εξελίξεις σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών και τα εθνικά θέματα: 

Ο Πρωθυπουργός δεν εκβιάζεται από κανέναν. Γι’ αυτό και δήλωσε με αποφασιστικότητα ότι δεν θα αποδεχτεί καμία διγλωσσία στα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Γιατί στα μεγάλα εθνικά θέματα υπάρχει σχεδιασμός και ενιαία στρατηγική, που πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα από όλους. Μέσα από ένα συνολικό σχέδιο η Κυβέρνηση προχωράει στην επίλυση όλων των μεγάλων εθνικών θεμάτων, όχι μόνο στο Μακεδονικό, αλλά και στο Κυπριακό και στις σχέσεις με την Αλβανία. Για πρώτη φορά η Ελλάδα εμφανίζεται όχι πια ως μέρος ενός προβλήματος, αλλά ως ένας ισχυρός παράγοντας σταθερότητας, που συμβάλλει με ουσιαστικές πρωτοβουλίες στην επίλυση όλων των ζητημάτων που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή μας.

Για τις επιθέσεις στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας και την εγκληματικότητα:

Η καταδίκη της εκδήλωσης βίας στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας είναι αυτονόητη. Τέτοιες ενέργειες δε λειτουργούν στα πλαίσια της Δημοκρατίας, αλλά αντίθετα την υπονομεύουν. Οι Έλληνες αστυνομικοί με θυσίες και με κίνδυνο της ζωής τους έχουν επιτύχει σημαντικά αποτελέσματα για την ασφάλεια των πολιτών. Το αστυνομικό επάγγελμα είναι στ’ αλήθεια επικίνδυνο και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το αναγνωρίζουμε όλοι.   

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου