ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετάλλια για τον Υγρό Στίβο Ρόδου στο Λουτράκι

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ ΡΟΔΟΥ

Στο 2o Διε­θνές Κύ­πελ­λο Λου­τρα­κί­ου των Προ­α­γω­νι­στι­κών και Αγω­νι­στι­κών Κα­τη­γο­ριών που έλαβε μέρος ο Υγρός Στί­βος Ρόδου το τρι­ή­με­ρο από 15 έως 17 Ιου­νί­ου, με τους αθλη­τές του να πε­τυ­χαί­νουν κα­λούς χρό­νους και πλα­σα­ρί­σμα­τα. Η σχε­τι­κή ανα­κοί­νω­ση του συλ­λό­γου: «Η 9χρονη Ανα­στα­σία Περ­γα­ντή  στα 100 μ. Ελεύ­θε­ρο έδει­ξε λίγη απει­ρία και παρά την αβε­βαιό­τη­τά της κα­τά­φε­ρε πρώτα να μην ακυ­ρω­θεί και έπει­τα να τερ­μα­τί­σει 5η, ενώ στα 50 μ. Ελεύ­θε­ρο κο­λύ­μπη­σε όπως ξέει και με πολύ καλό και δυ­να­τό κο­λύ­μπι κα­τε­τά­γη εύ­τε­ρη με καλό χρόνο και πα­νη­γύ­ρι­σε το πρώτο της με­τάλ­λιο.

Η 10χρονη Κα­τε­ρί­να Σαρή στα 50 μ. Ύπτιο κο­λύ­μπη­σε με… έπαρ­ση φα­βο­ρί και το πλή­ρω­σε τερ­μα­τί­ζο­ντας τέ­ταρ­τη και μετά από συ­ζή­τη­ση με τον προ­πο­νη­τή της στα 100 μ. Ύπτιο κο­λύ­μπη­σε όπως ξέρει και, αν και αγ­χω­μέ­νη και με πολλά λάθη, από την αρχή τέ­θη­κε επι­κε­φα­λής και τερ­μά­τι­σε πρώτη στο ντε­μπού­το της σε επί­ση­μους αγώ­νες.

Ο επί­σης 10χρο­νος Γιώρ­γος Πα­ρα­σκευάς-Κο­ντού στα 50 μ. Ελεύ­θε­ρο ήταν πολύ αγ­χω­μέ­νος και φά­νη­κε αυτό στην επί­δο­σή του τερ­μα­τί­ζο­ντας 10ο , και μετά από συ­ζή­τη­ση με τον προ­πο­νη­τή και το­νί­ζο­ντας την ποιό­τη­τά του έπεσε στα 100 μ. Ελεύ­θε­ρο πιο άνε­τος και ο χρό­νος του ήταν ο ανα­με­νό­με­νος και η 7η θέση του συ­νο­δεύ­τη­κε από καλό χρόνο και αι­σιό­δο­ξα μη­νύ­μα­τα για το μέλ­λον.

Ο  11χρο­νος Νι­κό­λας Περ­γα­ντής στα 50 μ. Πρό­σθιο στην κα­τη­γο­ρία 11-12 ετών κο­λύ­μπη­σε πολύ δυ­να­τά και τερ­μά­τι­σε 10ος (αλλά 4ος στα 11χρονα), στα  100 μ. Πρό­σθιο ήταν πολύ ήρε­μος και ήταν τε­λι­κά 8ος (2ος στα 11χρονα) και στα 200 μ. Μικτή Ατο­μι­κή που ήταν σω­στός και τε­χνι­κά άρ­τιος 8ος (4ος στα 11χρονα), κά­νο­ντας το ντε­μπού­το του σε επί­ση­μες διορ­γα­νώ­σεις και παρά τη δύ­σκο­λη φε­τι­νή του προ­ε­τοι­μα­σία έδει­ξε πολύ καλά στοι­χεία για το μέλ­λον.

Η 11χρονη Ρο­δού­λα Κα­ρα­βό­λια στα 200μ. ελεύ­θε­ρο τερ­μά­τι­σε 6η έχο­ντας καλό ρυθμό (2η στα 11χρονα), ενώ στα 200μ. Μι­κτής ατο­μι­κής ήταν 6η και στα 100μ. Πε­τα­λού­δα δεύ­τε­ρη, πα­νη­γυ­ρί­ζο­ντας έξαλ­λα το πρώτο της με­τάλ­λιο!

Ο 13χρο­νος Στέ­λιος Βεϊ­σά­κης ήταν αδιαμ­φι­σβή­τη­τα ο πιο επι­τυ­χη­μέ­νος κο­λυμ­βη­τής της ομά­δας με εκ­πλη­κτι­κές βελ­τιώ­σεις χρό­νων, αφού κα­τέ­βα­σε την επί­δο­ση του για 2.5 δεύ­τε­ρα στα 200μ. ύπτιο, 6 δεύ­τε­ρα στα 100μ. Ύπτιο και 9.5 δεύ­τε­ρα στα 200μ. μι­κτής ατο­μι­κής.

Η με­γά­λη άτυχη της ομά­δας ήταν η Σι­μέ­λα Κα­κού­λη, που υπέ­στη τρά­βηγ­μα στην προ­θέρ­μαν­ση του πρώ­του αγω­νί­σμα­τος και δεν κα­τά­φε­ρε να βελ­τιώ­σει τις ήδη καλές τις επι­δό­σεις στα αγω­νί­σμα­τα του προ­σθί­ου».

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.