Αθλητικά

Στο «βλέποντας και κάνοντας» ο Άγιος Ισίδωρος

Κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να καταφέρουν να ανανεώσουν τη συμμετοχή της ομάδας τους στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, είναι αποφασισμένοι να καταβάλουν οι άνθρωποι του Αγίου Ισιδώρου, ωστόσο οι τελικές τους αποφάσεις θα εξαρτηθούν από το πώς θα εξελιχθούν οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στήριξαν την προσπάθεια του προηγούμενου καλοκαιρού.
Ο σύλλογος δεν ανήκει σε αυτούς που ορθώνουν εμπόδια σε παίκτες, οι οποίοι επιθυμούν να αποχωρήσουν και δεν σκοπεύει να το πράξει ούτε το προσεχές καλοκαίρι, οπότε τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη διάθεση των ίδιων των αθλητών.
Αν οι περισσότεροι δηλώσουν πρόθυμοι να συνεχίσουν στον «Άγιο» και η ομάδα δεν αποδυναμωθεί σε βαθμό που δυσκολευτεί να αναπληρώσει τις ενδεχόμενες απώλειες, η πλέον πιθανή επιλογή της διοίκησης θα είναι ξανά η κάθοδος στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. Σε διαφορετική περίπτωση, θα εξεταστεί σοβαρά η προοπτική της Β’ κατηγορίας, δεδομένου πως το βασικό ζητούμενο είναι ο σύλλογος να παραμείνει ενεργός, υγιής και λειτουργικός.
Τα μέλη του Δ.Σ. θα αρχίσουν να επεξεργάζονται τα δεδομένα μετά το Πάσχα, όταν τους επιτραπεί να συνεδριάσουν δια ζώσης. Ταυτόχρονα, περιμένουν από την ΕΠΣΔ να λάβει τις επίσημες αποφάσεις της για το πλαίσιο, εντός του οποίου θα «τρέξουν» οι διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, με την προσδοκία να εκλείψει το συντομότερο η ανασφάλεια και μαζί η πιθανότητα οι κόποι του καλοκαιριού να πάνε χαμένοι, όπως συνέβη πέρσι.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου