Αθλητικά

Κολύμβηση: Ο πρόεδρος της ΚΟΕ συνάντησε τα σωματεία της Δωδεκανήσου

Στη Ρόδο βρίσκεται ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο οποίος συναντήθηκε με τα σωματεία της Δωδεκανήσου για την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Πιγκουίνοι Ρόδου προς ενημέρωση:
«Τηρώντας την υπόσχεσή του ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας κ. Κυριάκος Γιαννόπουλος επισκέφτηκε το νησί μας για μια συνάντηση με όλα τα σωματεία. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πρώτη φορά που μέλη της Ομοσπονδίας επισκέπτονται το νησί της Ρόδου, σηματοδοτώντας μια νέα περίοδο για τα αθλήματα του υγρού στίβου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Κολλέγιο Ρόδου και στις εγκαταστάσεις του σωματείου μας, όπου παραβρέθηκαν οι πρόεδροι των σωματείων, Ν.Ο. Ρόδου, Ν.Ο. Κω και Πρωτέα Καλύμνου, Δημήτρης Χριστοδούλου, Γιάννης Χρυσούλας και Ευαγγελία Μπιλίρη αντίστοιχα, οι διευθυντές αθλητικών τμημάτων των σωματείων Ροδίων Άθλησις και Πιγκουίνοι Ρόδου, Γιώργος Τριχίας και Νώντας Παληκαράς αντίστοιχα, οι προπονητές Γιώργος Λαγός (Πιγκουίνοι Ρόδου), Απόστολος Λάππας (Ροδίων Άθλησις), Μιχάλης Γλυμάτσης (Πρωτέας Καλύμνου), καθώς επίσης και η προπονήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης Αναστασία Σιώζου.
Ο πρόεδρος μετά από μια σύντομη ξενάγηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις μας, συζήτησε μεταξύ άλλων και κατέγραψε τα προβλήματα που αφορούν την έλλειψη κατάλληλων εγκαταστάσεων και υποδομών, τις μετακινήσεις των αθλητικών σωματείων για συμμετοχή σε αγώνες με το σοβαρό οικονομικό κόστος που συνεπάγονται, καθώς επίσης και τη δυνατότητα να φιλοξενηθούν στα Δωδεκάνησα αγωνιστικές δράσεις των αθλημάτων της ΚΟΕ με σκοπό την προσέλκυση παιδιών σε αυτά και κατά συνέπεια την ανάπτυξή τους».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου