Τοπικές Ειδήσεις

Την επαναλειτουργία των ιατρείων Βαθέως Καλύμνου και Ψερίμου ζητεί ο Ιατρικός Σύλλογος Καλύμνου

Αίτημα εξοπλισμού με σκοπό την  επαναλειτουργία  των ιατρείων Βαθέως Καλύμνου και Ψερίμου από τον Ιατρικό Σύλλογο Καλύμνου προς τον Δήμαρχο & το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλυμνίων και με  κοινοποίηση προς

-Βουλευτές Δωδεκανήσου

-Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου

-Αντιπεριφερειάρχη Υγείας-Πρόνοιας

-Έπαρχο Καλύμνου

-Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

-Διοικητή 2ης ΥΠΕ

-Μέλη Ι.Σ.Ε.Κ

-ΜΜΕ

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε

Μετά από συνεχείς και μακροχρόνιες προσπάθειες του Ι.Σ.Ε.Κ, η παρούσα Δημοτική Αρχή ανακαίνισε το ιατρείο στον Βαθύ Καλύμνου με σκοπό την επαναλειτουργία του μετά από πολλά χρόνια.

Μετά από επαφές που είχαμε με τον Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου κ. Γεώργιο Χατζημάρκο μας υποσχέθηκε και υλοποιεί άμεσα τον ιατρικό εξοπλισμό των δύο ιατρείων τόσο στον Βαθύ Καλύμνου όσο και στην Ψέριμο.

Συμπληρωματικά ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γεώργιος Πατούλης μας στέλνει άμεσα δύο αυτόματους εξωτερικούς απινιδωτές για τα ως άνω ιατρεία.

Σας παρακαλούμε πολύ όπως και ο Δήμος Καλύμνου εξοπλίσει και τα δύο αυτά ιατρεία με 2 υπολογιστές, οθόνες και εκτυπωτές καθώς και 2 γραφεία και καρέκλες για τους ασθενείς.

Ελπίζουμε ότι η ανταπόκριση σας για άλλη μία φορά θα είναι άμεση προκειμένου να λειτουργήσουν τα δύο αυτά ιατρεία.

Με εκτίμηση

Για τον Ι.Σ.Ε.Κ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου