ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΦΟΑ: Οι διοργανώσεις του 2026 στα Δωδεκάνησα

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Τένις- ΕΦΟΑ

Η Ελ­λη­νι­κή Φί­λα­θλη Ομο­σπον­δία Αντι­σφαί­ρι­σης ανα­κοί­νω­σε το αγω­νι­στι­κό πρό­γραμ­μα και τον αγω­νι­στι­κό σχε­δια­σμό του 2026, ώστε όλοι (αθλη­τές/αθλή­τριες, προ­πο­νη­τές, γο­νείς και σω­μα­τεία) να κά­νουν έγκαι­ρα τον προ­γραμ­μα­τι­σμό τους για την αγω­νι­στι­κή πε­ρί­ο­δο του νέου έτους.

Με­τα­ξύ των διορ­γα­νώ­σε­ων που γνω­στο­ποι­ή­θη­καν είναι και αυτές που θα έχουν προ­γραμ­μα­τι­στεί στα Δω­δε­κά­νη­σα. Συ­γκε­κρι­μέ­να πρό­κει­ται για τρείς διορ­γα­νώ­σεις, δύο στην κα­τη­γο­ρία Juniors και μία στην κα­τη­γο­ρία Masters.

Ανα­λυ­τι­κά οι αγώ­νες στα Δω­δε­κά­νη­σα σύμ­φω­να με το αγω­νι­στι­κό πρό­γραμ­μα της ΕΦΟΑ είναι οι εξής:

Juniors

Πε­ρί­ο­δος          Διορ­γά­νω­ση   Τόπος  Type

-16 έως 21/3   ITF WTT J60 RHODES               ΡΟΔΟΣ             ITF

-2 έως 7/11     TE U14 KALYMNOS C3            ΚΑ­ΛΥ­ΜΝΟΣ    TE

Masters

Πε­ρί­ο­δος          Διορ­γά­νω­ση   Τόπος   Type

-27/4  03/5        ITF MT200 RHODES  ΡΟΔΟΣ             MT

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.