Τοπικές Ειδήσεις

Ανακοίνωση της Νεολαίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ρόδου

Με αφορμή το περιστατικό ακραίας κοινωνικής απομόνωσης ατόμου, όπου σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιεύματα, ζούσε επί σειρά ετών στο υπόγειο του σπιτιού του επειδή παρουσιάζει δυσφορία φύλου, ως Νεολαία ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ρόδου θα θέλαμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας απέναντι σε έναν απαρχαιωμένο τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς για οτιδήποτε διαφορετικό.

Η κοινωνία μας έχει δείξει πολλές φορές το σκληρό της πρόσωπο σε άτομα που παρουσιάζουν χαρακτηριστικά διαφορετικά από τα ‘κοινωνικά αποδεκτά’ με αποτέλεσμα (συμπολίτες μας ή άτομα) να ζουν μέσα στην οδύνη και την δυστυχία.

Ως μέλη της Νεολαίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ρόδου δεσμευόμαστε να στηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο οποιονδήποτε συνάνθρωπο μας το έχει ανάγκη, δημιουργώντας ένα πλαίσιο αποδοχής και σεβασμού, στοχεύοντας πάντοτε στην κοινωνική συνοχή και την ευημερία όλων των πολιτών, χωρίς εξαιρέσεις.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου