Μπορεί στην ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος να επικρατεί νηνεμία και να υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο, οι άνθρωποι του «τοξοβόλου» ενεργούν κάτω από άκρα μυστικότητα.
Ο Βαγγέλης Χαντές είναι το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «ερυθροκίτρινων», οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο, όμως υπάρχουν ακόμα πολλές και σημαντικές εκκρεμότητες προς διευθέτηση για να κλείσει το θέμα της επικείμενης πρόσληψής του.
Όσον αφορά στο έμψυχο δυναμικό, η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος, έχει προχωρήσει σημαντικά τις επαφές με αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, προκειμένου να ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους.
Όπως όλα δείχνουν, την φανέλα των «τοξοβόλων» και στην νέα σεζόν θα φοράνε οι Αποστόλης Ανδρούτσος, Τάσος Παγώνης, Κώστας Χειμωνέττος, Δημήτρης Μπάρδης, Άγγελος Χειμωνέττος και Βαγγέλης Ρεκλείτης.
Σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι επαφές με τους Διονύση Μακρηδημήτρη, Γιάννη Γιώργου και Ιμπραχίμα Κονέ, ενώ θα γίνει προσπάθεια να επεκταθεί ο δανεισμός του Θοδωρή Χειρίτραντα από τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Σχετικά με τις μετεγγραφές, υπάρχουν προφορικές συμφωνίες του ΓΑΣ Ιάλυσος με τον μεσοεπιθετικό Νίκο Αρφαρά, τον κεντρικό αμυντικό Γιάννη Αποστολάτο και με έναν σέντερ φορ που το όνομά του δεν έχει διαρρεύσει.
Οι άνθρωποι του συλλόγου, έχουν… απλώσει τα δίχτυα τους στην αγορά, αναζητώντας ποδοσφαιριστές με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, προκειμένου να ενισχύσουν περαιτέρω το έμψυχο δυναμικό, σύμφωνα με τις εισηγήσεις του προπονητή που θα καθίσει στον πάγκο τους.
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν αναμένεται καμία επίσημη ανακοίνωση από τους «τοξοβόλους» πριν τις 27 Ιουλίου, όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσει η αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών, όπως είχε αποκαλύψει παράγοντας του συλλόγου στην «δσπορ».
Επομένως, μέσα στην προσεχή εβδομάδα αναμένονται τα σπουδαία στους «ερυθροκίτρινους».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ