Τοπικές Ειδήσεις

Συγχαρητήριο μήνυμα του Στράτου Καρίκη για τις τοποθετήσεις των νέων Διευθυντών και των νέων Διευθυντριών στις Σχολικές Μονάδες της Ρόδου

Εκ μέρους της Δημοτικής μας Αρχής, θέλω να συγχαρώ τους νέους Διευθυντές και τις νέες Διευθύντριες για την τοποθέτησή τους στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού μας. Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους και μία παραγωγική και εποικοδομητική θητεία.

Η Διοίκηση των σχολικών μονάδων αποτελεί σύνθετη και απαιτητική αποστολή. Γι’ αυτό και ο Δήμος Ρόδου θα συνεχίσει να είναι δίπλα σε όλα τα σχολεία μας, ανταποκρινόμενος σε κάθε τους ανάγκη. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας για την καλή και ομαλή λειτουργία των σχολείων όλων των βαθμίδων θα αποδώσει τα μέγιστα, προς όφελος όλης της σχολικής κοινότητας.

Ο κοινός μας στόχος είναι να διαμορφώσουμε ένα ασφαλές και ποιοτικό περιβάλλον που να εξασφαλίζει στα παιδιά μας-που αποτελούν το μέλλον του τόπου μας-δυνατότητες και ευκαιρίες να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.

Θέλω επίσης να συγχαρώ τους προϊσταμένους των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, Χαράλαμπο Ψαρά και Γιάννη Παπαδομαρκάκη, να τους ευχαριστήσω για την άψογή μας συνεργασία, για την αποτελεσματικότατη άσκηση των καθηκόντων τους, για τη συμβολή τους στην οργάνωση και την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων και στην υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων εκπαιδευτικών του υπηρεσιών.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου