Αθλητικά

Αρχές Ιουνίου θα ξεκαθαρίσουν οι λεπτομέρειες για τα τοπικά

Την επίσημη διαμόρφωση του πλαισίου, εντός του οποίου θα κυλήσει η επόμενη αγωνιστική περίοδος, θέτουν ως βασική προϋπόθεση αρκετά σωματεία προκειμένου να μπουν στη διαδικασία της υλοποίησης του σχεδιασμού τους.
Στην παρούσα φάση, το μόνο βέβαιο είναι πως το μοντέλο που αποφάσισε η ΕΠΣΔ το προηγούμενο καλοκαίρι θα παραμείνει το ίδιο για την επόμενη διετία, συνεπώς το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries θα διεξαχθεί σε δύο ομίλους των έντεκα ομάδων, αυτό της Β΄ κατηγορίας σε δύο ομίλους των δέκα και το αντίστοιχο της Γ’ κατηγορίας σ’ έναν όμιλο, με τη συμμετοχή των ομάδων που ανήκαν στις τρεις κατηγορίες κατά την φετινή, ακυρωθείσα από την ΕΠΟ, σεζόν.
Δύο είναι τα ερωτήματα τα οποία μένει να απαντηθούν από την ΕΠΣΔ. Το πρώτο αφορά στη σύνθεση των ομίλων και το κατά πόσο θα παραμείνουν οι ίδιοι ή θα ανασυγκροτηθούν, μέσα από μία νέα κλήρωση. Όσο για το δεύτερο, αναφέρεται στην κάλυψη ή μη των όποιων κενών θέσεων δημιουργήσει ενδεχόμενη μη συμμετοχή ομάδων, ή η κάθοδός τους σε πρωτάθλημα χαμηλότερης κατηγορίας απ’ αυτή που δικαιούνται.
Με τα παραπάνω ανοιχτά ζητήματα θα ασχοληθούν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ στην πρώτη τους συνεδρίαση, όταν ανοίξουν τα γραφεία της διοργανώτριας.
Όπως δε αναφέρουν οι πληροφορίες, υπάρχει η διαβεβαίωση πως το αργότερο μέχρι τις αρχές Ιουνίου, το τοπίο θα έχει ξεκαθαρίσει και το σύνολο των ερωτημάτων που απασχολούν τα σωματεία, θα έχει απαντηθεί.
Οι ημερομηνίες έναρξης των τοπικών διοργανώσεων, πάντα εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες, μάλλον δεν θα είναι διαφορετικές από τις αντίστοιχες του προηγούμενο φθινοπώρου.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου