ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Γιαννουκάς στους ημιτελικούς

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΣ ΤΑΣΟΣ

Την Κυ­ρια­κή στις εγκα­τα­στά­σεις του Κο­ρα­κό­νε­ρου θα διε­ξα­χθούν οι δύο ημι­τε­λι­κοί του Προ­παι­δι­κού πρω­τα­θλή­μα­τος, που θα ανα­δεί­ξουν το ζευ­γά­ρι του με­γά­λου τε­λι­κού της διορ­γά­νω­σης, με τον νι­κη­τή να κα­τα­κτά τον φε­τι­νό τίτλο του πρω­τα­θλη­τή.

Η ΕΠΣΔ ανα­κοί­νω­σε τον διαι­τη­τή που θα «σφυ­ρί­ξει» τους δύο ημι­τε­λι­κούς και αυτός δεν είναι άλλος από τον τα­λα­ντού­χο ρέ­φε­ρι, Τάσο Γιαν­νου­κά.

Ανα­λυ­τι­κά:

Προ­παι­δι­κό πρω­τά­θλη­μα

Ημι­τε­λι­κοί

Κυ­ρια­κή

● Ε.Α.Κ. 11:00π.μ.

Ευ­κλής- Αρένα 2

Διαι­τη­τής: Γιαν­νου­κάς

● Ε.Α.Κ. 12:15

Αστέ­ρας Μα­σά­ρων- Κλε­άν­θης

Διαι­τη­τής: Γιαν­νου­κάς

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.