Πανέτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου με τον Εθνικό Αρχίπολης, την προσεχή Κυριακή στο ενωσιακό γήπεδο στο Κορακόνερο για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, εμφανίζονται οι Πάνθηρες.
Οι πρωτοπόροι έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να διευρύνουν στους επτά τους βαθμούς της διαφοράς που τους χωρίζει σήμερα από τον βασικό ανταγωνιστή τους στον δρόμο προς την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στα «σαλόνια» του τοπικού, με τον προπονητή τους Γιώργο Αγγελάκη να ολοκληρώνει την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του σήμερα, με την προσδοκία να ξεπεραστούν τα δύο τρία προβλήματα που τον απασχολούν και στην παρούσα φάση θέτουν εν αμφιβόλω την πληρότητα του συγκροτήματός του.
Αυτός που θα λείψει σίγουρα και από εδώ και στο εξής μόνιμα, είναι ο Μιχάλης Διάκου, ο οποίος πήρε μετεγγραφή σε ομάδα της Αθήνας.
Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο Γιώργος Αγγελάκης και οι ποδοσφαιριστές του δεν έχουν την επίγνωση των παγίδων που κρύβει η αποστολή τους.
Το απόλυτο νικηφόρο σερί που διατηρούν οι Πάνθηρες από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου δεν τους παρασύρει, ο Εθνικός περιγράφεται ως ένας άξιος κάθε σεβασμού και προσοχής αντίπαλος και οι πάντες αντιλαμβάνονται πως σε έναν όμιλο που δεν μοιάζει με τον ισορροπημένο και άκρως ανταγωνιστικό 1ο της Β’ κατηγορίας, το ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής δίνει μισό πρωτάθλημα.
Πάνθηρες: Πανέτοιμοι, αλλά και με ερωτηματικά της τελευταίας στιγμής













