Ρεπορτάζ

Δεν λησμόνησε να ευχαριστήσει τους χορηγούς του ο ΟΦ Ιστρίου

Τις επιχειρήσεις που στηρίζουν τον σύλλογο κατά τη φετινή δύσκολη ποδοσφαιρική περίοδο ευχαριστεί η διοίκηση του Ο.Φ. Ιστρίου. Η ανακοίνωσή της:
«’Η ποδοσφαιρική σεζόν μπορεί να ξεκίνησε και να διακόπηκε μετά από μόλις δύο αγωνιστικές, χωρίς να γνωρίζουμε τι θα συμβεί στο μέλλον και αν μας επιτραπεί να συνεχίσουμε. Παρόλα αυτά, όποια και αν είναι η εξέλιξη των πρωταθλημάτων, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους κεντρικούς χορηγούς στην μπλούζα της φετινής μας σεζόν, το “Chinese Restaurant My Thai” και την Εταιρεία “Γ.&Δ. Φτερούγας Ο.Ε.” οι οποίοι παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, στήριξαν με θέρμη την προσπάθεια μας.
Σε συνέχεια των χορηγών που στήριξαν τη φετινή μας προσπάθεια, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συγχωριανούς μας “Μιχάλη Μικκιό – Ηλεκτρολογικές Εργασίες” και “Κώστα Κωτιάδη – Ψυκτικές Εργασίες” για την διαφήμισή τους στο πίσω μέρος, μίας από τις στολές αγώνα».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου