Αθλητικά

Η νέα διοίκηση του Γ.Α.Ο. TAE KWON DO Ρόδου

Το νέο τους διοικητικό σχήμα εξέλεξαν στον Γ.Α.Ο Τae Kwon Do Ρόδου κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του συλλόγου, η οποία είχε κύρια θέματα, τον απολογισμό δράσης της απερχόμενης διοίκησης και τη διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής για την επόμενη διετία.

Ο δάσκαλος- εκπαιδευτής Παύλος Καζαντζόγλου σε συνεργασία με τον απερχόμενο πρόεδρο Μιχάλη Ερωτόκριτο και τον ταμία Γιώργο Παπαντωνάκη, έκαναν τον πλούσιο διοικητικό απολογισμό και τον οικονομικό, αντίστοιχα, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητιού Συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής.

Συγκεκριμένα, και μετά τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα, εκλέχθηκαν για το Διοικητικό Συμβούλιο κατά σειρά οι εξής: Μιχάλης Ερωτόκριτος, Παναγιώτης Καστανίδης, Αθανασία Διαμαντή, Τσαμπίκα Πόκκια , Μιχάλης Μπράτιτσης (εκλέγονται) , Κατερίνα Κουφού , Ανθούλα Φασλή και Βασίλης Κλωνάρης  αναπληρωματικοί).

Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν κατά σειρά οι εξής: Βασιλική Ξάνθου , Παναγιώτα Καράμπη, Μανώλης Τάλιας ( τακτικοί ) και Κωνσταντάκης Παναγιώτης ( αναπληρωματικός).

Μετά τη διαδικασία των εκλογών το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Α.Ο Τae Kwon Do Ρόδου συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: (επανεκλέγεται για 7Η συνεχόμενη φορά) Μιχάλης Ερωτόκριτος

Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Καστανίδης

Γενική Γραμματέας: Αθανασία Διαμαντή

Ταμίας: Τσαμπίκα Πόκκια

Έφορος: Μιχάλης Μπράτιτσης

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου