Αθλητικά

Στην Κύπρο για τη σχολή προπονητών ο Μανουκιάν

Αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής για την Κύπρο, ο Αναστάσιος Μανουκιάν όπου από σήμερα έως και τις 27 Οκτωβρίου 2017 θα παρακολουθήσει την Σχολή Προπονητών Ποδηλασίας.
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας μέσα στα πλαίσια του OlympicSolidarity σε συνεργασία με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας (UCI) διοργανώνει τη Σχολή Προπονητών Ποδηλασίας Επιπέδου 1.
Ομιλητής της Σχολής θα είναι ο κ. Βασίλης Αναστόπουλος, εγκεκριμένος προπονητής της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας (UCI).

Με το πέρας της Σχολής, όλοι οι επιτυχόντες θα λάβουν σχετικό δίπλωμα προπονητικής (Επιπέδου 1 – Level 1) της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας (UCI), το οποίο θα τους δώσει τη δυνατότητα προπόνησης νεαρών αθλητών αναπτυξιακών ηλικιών.

Έτσι ο Αναστάσιος Μανουκιάν μαζί με το Κωνσταντίνο Πανταζή που είναι κάτοχος του Ανώτατου Διπλώματος Προπονητικής της UCI, ενός διπλώματος που αποτελεί και τυπική εγγύηση των γνώσεων εκείνων που το κατέχουν, μπορούν να καθοδηγήσουν τους αθλητές του Ροδήλιου να φθάσουν πραγματικά στο ανώτατο δυνατό επίπεδο της ποδηλασίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου