«Με σκληρή δουλειά, υπομονή, επιμονή και ξεκάθαρους στόχους θα πετύχουμε»

« Η μεγάλη νίκη που έδωσε ο λαός μας στο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της Κυριακής είναι η αρχή της μεγάλης προσπάθειας που ξεκινάμε για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του λαού και της χώρας μας.
Όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και όλα όσα έχουμε υποστεί τα χρόνια της κρίσης. Παρόλα αυτά με συνεχή προσπάθεια, ξεκάθαρους στόχους, υπομονή και επιμονή μπορούμε να ξαναφέρουμε όλοι μαζί το χαμόγελο στα χείλη των συμπολιτών μας.
Ο ελληνικός λαός με το χθεσινό αποτέλεσμα και την εμπιστοσύνη που έδειξε στον Αλέξη Τσίπρα και στο ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει οριστικά με το παρελθόν και το παλιό πολιτικό σύστημα που οδήγησε τη χώρα μας στην καταστροφή και το λαό μας σε απόγνωση.
Προσωπικά, ευχαριστώ τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσές μου σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και τη δύναμη που μου δίνουν να συνεχίσω την προσπάθεια για την ανάδειξη της νησιωτικότητας και την υλοποίηση πολιτικών τέτοιων που θα αναδεικνύουν τα πλεονεκτήματα των νησιών μας και τα προτερήματα των ανθρώπων τους.»

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ