Ώρες αγωνίας περνάνε από το απόγευμα της Πέμπτης, οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ιάλυσου, καθώς ο γενικός αρχηγός του συλλόγου, Θανάσης Σύρμας ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.
Ο παράγοντας των «τοξοβόλων», τραυματίστηκε στο πόδι και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου « Ανδρέας Παπανδρέου».
Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την ζωή του, ωστόσο το τραύμα που έχει στο πόδι είναι αρκετά σοβαρό.
Ο ΓΑΣ Ιάλυσος, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Σύσσωμη η οικογένεια του Ιάλυσου (διοικητικό συμβούλιο, τεχνικό επιτελείο, παίκτες, φροντιστές, ο Σ.Φ.Ι Scorpions και όλος o φίλαθλος κόσμος της Ιαλυσού) εύχονται στο γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Σύρμα Αθανάσιο ταχεία ανάρρωση, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε κατά τη χθεσινή (σ.σ. Πέμπτη) ημέρα. Ας είναι η αγάπη μας ο μοχλός της δύναμης που απαιτείται στο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό ο κ. Σύρμας στην οικογένειά μας.
Ο ΓΑΣ Ιάλυσος θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλο το ιατρικό επιτελείο καθώς και τους νοσηλευτές του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου που συμμετείχαν στην πολύωρη και εξαιρετικά δύσκολη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας κ. Σύρμας. Η έγκαιρη επέμβασή τους, το μεγαλείο της ψυχικής αλλά και σωματικής δύναμής τους καθώς και το υψηλότατο επιστημονικό τους επίπεδο συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Θεωρούμε λοιπόν ως ελάχιστο από μέρους μας να ευχαριστήσουμε δημόσια αυτούς τους αφανείς ήρωες που καθημερινά τηρούν εις το ακέραιο τον όρκο τους στον Ιπποκράτη και σώζονται ανθρώπινες ζωές».
Φιλικό τεστ με Διαγόρα
Από εκεί και πέρα, αυριο οι «τοξοβόλοι» θα δώσουν ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.
Αντίπαλος του ΓΑΣ θα είναι ο Διαγόρας, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο «Οικονομίδειο» στις 17:30.
Ο Πέτρος Μίχος θα έχει την ευκαιρία να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του, ευελπιστώντας σε ακόμα καλύτερη αγωνιστική εικόνα σε σχέση με τον προηγούμενο φιλικό παιχνίδι, με αντίπαλο τον Κλεάνθη.
Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να δοκιμάσει, γι’ ακόμα μία φορά διάφορα σχήματα και τακτικές.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ