Τοπικές Ειδήσεις

Νέα απάτη στην Κω με το πρόσχημα του λογιστή

Νέα απάτη σημειώθηκε στην Κω χθες Κυριακή 20 Ιουλίου με πολίτη να πέφτει θύμα επιτήδειου ο οποίος παρίστανε τον λογιστή.

Συγκεκριμένα ο δράστης τηλεφώνησε σε πολίτη από κινητό τηλέφωνο το νούμερο του οποίο φαινόταν κανονικά, λέγοντάς του ότι είναι λογιστής επιχείρησης στην Κω δηλώνοντάς του ότι είναι δικαιούχος επιδόματος αδείας.

Στη συνέχεια έπεισε το θύμα να εγκρίνει δύο τραπεζικές συναλλαγές έτσι ώστε να μπορεί να πάρει το επίδομα. Με αυτό τον τρόπο ο δράστης κατάφερε να αποσπάσει 450 ευρώ συνολικά.

Αργότερα το θύμα όταν επικοινώνησε με συναδέλφους του και και τον εργοδότη του, κατάλαβε ότι έχει πέσει θύμα απάτης.

Πηγή: kosneews24.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου