Αθλητικά

SpeedSector: Από τις 8 έως τις 11 Σεπτεμβρίου το Festival of Speed στη Ρόδο

Οι λάτρεις τους αυτοκινήτου στο νησί μας, γι’ ακόμα μία χρονιά θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά εξωτικά supercars.
Από τις 8 έως και τις 11 Σεπτεμβρίου το SpeedSector θα διοργανώσει το Festival of Speed στη Ρόδο, που πλέον μπορεί να θεωρεί θεσμός.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα supercars θα επισκεφθούν και την Χάλκη, ενώ θα διοργανωθεί και αγώνας δεξιοτεχνίας, σε συνεργασία με τον Ροδιακό Σύλλογο Αυτοκίνησης, υπό την αιγίδα την ΟΜΑΕ.
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρονται τα εξής:
«Από την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου ως και τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου το SpeedSector διοργανώνει στη Ρόδο μια μοναδική διεθνή εκδήλωση με αφορμή το αυτοκίνητο και πυρήνα όπως πάντα τον άνθρωπο.
Μερικά από τα καλύτερα αυτοκίνητα του κόσμου θα βρίσκονται στη Ρόδο. Πανίσχυρα εξωτικά supercars υπόσχονται να προσφέρουν στους ντόπιους αλλά και στους επισκέπτες του νησιού δυνατά συναισθήματα, εικόνες και ήχους σπάνιας ομορφιάς. Να μεταδώσουν την αγάπη για την αυτοκίνηση, να τιμήσουν την αγωνιστική ιστορία της Ρόδου στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και να διαδώσουν το μήνυμα της οδικής ασφάλειας. Η παρέα των μελών του SpeedSector έρχεται να πάρει και να δώσει αίγλη αλλά και θετική ενέργεια στη φιλόξενη πρωτεύουσα της Δωδεκανήσου.
Το event είναι μία συνδιοργάνωση του SpeedSector με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου, ΔΟΠΑΡ, ΠΡΟΤΟΥΡ, Εμπορικού Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου και του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης. Αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά, την ιστορία, την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, τις υψηλού επιπέδου τουριστικές υποδομές και υπηρεσίες, στόχος της επίσκεψης του SpeedSector είναι να προβληθεί περαιτέρω το νησί ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός.
To SpeedSector / Festival of Speed θα περιλαμβάνει τρεις ενότητες.
– Την επίσκεψη μας στο νησί της Χάλκης.
– Την private που θα έχει σαν σκοπό την φωτογράφιση- βιντεοσκόπιση κάποιου ιδιαίτερου σημείου του νησιού.
– Την public που θα έχει σαν σκοπό τη δυνατότητα στο κοινό να δει από κοντά τα ιδιαίτερα αυτοκίνητα του SpeedSector. Θα πραγματοποιηθεί μια στατική έκθεση των αυτοκινήτων στον χώρο του Δημαρχείου καθώς και η δεξιοτεχνία των αυτοκινήτων σε συγκεκριμένη κλειστή διαδρομή από την Εθνική Τράπεζα έως την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δημαρχείο.
Δεξιοτεχνία αυτοκινήτων με Supercars για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Το SpeedSector σε συνεργασία με τον Ροδιακό Σύλλογο Αυτοκίνησης θα διοργανώσει ένα μοναδικό event δεξιοτεχνίας supercar στην πλατεία Ελευθερίας υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας). Ο Ροδιακός Σύλλογος θα φροντίσει για την ασφάλιση του event με license των αθλητών, καθώς και για όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας της Ομοσπονδίας. Οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να ακούσουν από κοντά μερικά από τα αυτοκίνητα των ονείρων τους σε οριοθετημένη διαδρομή.
Διαμονή Rodos Palace
– Αναχώρηση αυτοκινήτων από Πειραιά προς Ρόδο Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου.
– Αναχώρηση αυτοκινήτων από Ρόδο προς Πειραιά Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου