Αθλητικά

Ένωση S.L.2- F.L.: Απορρίφθηκε η προσφυγή του Λεβαδειακού

Στο κενό έπεσε η προσφυγή του Λεβαδειακού κατά της διοργανώτριας και των ομάδων που αποφάσισαν τον τερματισμό της σεζόν σε σχετικό Δ.Σ. της Ένωσης S.L.2- F.L.
Η ΠΑΕ Λεβαδειακός είχε καταθέσει προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο κατά της απόφασης της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος για την διακοπή της Super League 2, καθώς ο τρόπος με τον οποίο είχε πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία για την διακοπή του πρωταθλήματος παραβίαζε το νόμο Αυγενάκη διότι η απόφαση δεν συγκέντρωσε τα απαιτούμενα 3/4 των ψήφων.
Αφού ξεπεράστηκε ακόμα ένας… σκόπελος, ο δρόμος έχει ανοίξει για την αναδιάρθρωση των εθνικών κατηγοριών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου:
Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.
Απέρριψε (κατά πλειοψηφία) την από 25.6.2020 και με αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο.12361/26.6.2020 προσφυγή της εδρεύουσας στη Λιβαδειά και εκπροσωπούμενης νόμιμα ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Λεβαδειακός» κατά:
1) της από 22.06.2020 απόφασης του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας Super League2 – Football League, 2) της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας Super League 2 – Football League, που εδρεύει στην Αθήνα και εκπροσωπείται νόμιμα, 3) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Γ.Σ. Εργοτέλης 88 ΠΑΕ», που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης και εκπροσωπείται νόμιμα, 4) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας», που εδρεύει στην Άρτα και εκπροσωπείται νόμιμα, 5) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Αθλητικός Όμιλος Κασσιόπη ΠΑΕ Κέρκυρα», που εδρεύει στην Κέρκυρα και εκπροσωπείται νόμιμα, 6) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΣ Γιαννινά 1966 ΠΑΕ», που εδρεύει στα Ιωάννινα και εκπροσωπείται νόμιμα, 7)της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Απόλλων Σμύρνης ΠΑΕ», που εδρεύει στην Ριζούπολη Αττικής και εκπροσωπείται νόμιμα, 8) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Πλατανιάς Χανιών», που εδρεύει στον Πλατανία Χανίων και εκπροσωπείται νόμιμα, 9) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας», που εδρεύει στη Λάρισα και εκπροσωπείται νόμιμα, 10) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891», που εδρεύει στην Πάτρα και εκπροσωπείται νόμιμα, 11) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Χανιά», που εδρεύει στα Χανιά και εκπροσωπείται νόμιμα, 12) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Απόλλων Πόντου ΠΑΕ», που εδρεύει στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης και εκπροσωπείται νόμιμα, 13) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965», που εδρεύει στην Καβάλα και εκπροσωπείται νόμιμα, 14) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΓΑΣ Ιάλυσος 1948 ΠΑΕ», που εδρεύει στην Ρόδο και εκπροσωπείται νόμιμα, 15) του Προέδρου Μέλους της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β’ Εθνικής Κατηγορίας Super League2-Football League Λεωνίδα Λεουτσάκου, κατοίκου Πειραιά και 16) του Εκπροσώπου της ΕΠΟ Λεωνίδα Θωμαΐδη, κατοίκου Χαϊδαρίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ