ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

83 σύνεδροι από τα Δωδ/νησα στο 3ο Συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ.

Μαίρη Φώτη 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Με 83 εκλεγ­μέ­νους συ­νέ­δρους συ­νο­λι­κά από τα Δω­δε­κά­νη­σα, εκ των οποί­ων οι 58 από το νότιο συ­γκρό­τη­μα του νομού και οι 25 από το βό­ρειο συ­γκρό­τη­μα, οι οποί­οι ανα­δεί­χθη­καν από τις εκλο­γές της 8ης Μαΐου ξε­κί­νη­σε χθες το από­γευ­μα στην Αθήνα το 3ο Συ­νέ­δριο του ΠΑΣΟΚ – Κι­νή­μα­τος Αλ­λα­γής που θα διαρ­κέ­σει μέχρι και αύριο Κυ­ρια­κή.

Όπως προ­κύ­πτει από πλη­ρο­φο­ρί­ες της «δη­μο­κρα­τι­κής» υπάρ­χει έντο­νο εν­δια­φέ­ρον συ­νέ­δρων από τα Δω­δε­κά­νη­σα για την εκλο­γή τους στην Κε­ντρι­κή Επι­τρο­πή του Κι­νή­μα­τος, η ψη­φο­φο­ρία για την οποία θα διε­ξα­χθεί την Κυ­ρια­κή.

Ήδη από χθες τα τη­λέ­φω­να έχουν πάρει «φωτιά» με­τα­ξύ των συ­νέ­δρων και οι λε­γό­με­νες «γραμ­μές» από τις ήδη δια­μορ­φω­μέ­νες τά­σεις (από τις εκλο­γές του πε­ρα­σμέ­νου Δε­κεμ­βρί­ου) εντός του Κι­νή­μα­τος δί­νουν και παίρ­νουν και τα απο­τε­λέ­σμα­τα ανα­μέ­νο­νται με εξαι­ρε­τι­κό εν­δια­φέ­ρον για το ποιοι θα κα­τα­φέ­ρουν να επι­κρα­τή­σουν τε­λι­κά και να εκλε­γούν στο ανώ­τα­το κομ­μα­τι­κό όρ­γα­νο του ΠΑΣΟΚ- Κι­νή­μα­τος Αλ­λα­γής από τα Δω­δε­κά­νη­σα. Υπεν­θυ­μί­ζε­ται ότι σή­με­ρα, ο μο­να­δι­κός εκ­πρό­σω­πος του Κι­νή­μα­τος από τα Δω­δε­κά­νη­σα στην Κε­ντρι­κή Πο­λι­τι­κή Επι­τρο­πή είναι ο κ. Βάιος Κα­λο­πή­τας.

Να ση­μειω­θεί πως στο Συ­νέ­δριο με­τέ­χουν αρι­στίν­δην οι βου­λευ­τές, τα ση­με­ρι­νά μέλη της Κε­ντρι­κής Πο­λι­τι­κής Επι­τρο­πής από κάθε νομό, ο απερ­χό­με­νος γραμ­μα­τέ­ας της Ν.Ε. οι εν ενερ­γεία πε­ρι­φε­ρειάρ­χες, το­πι­κοί αντι­πε­ρι­φε­ρειάρ­χες και δή­μαρ­χοι, πρώην βου­λευ­τές, τα μέλη του ΠαΣοΚ που υπέ­γρα­ψαν την ιδρυ­τι­κή δια­κή­ρυ­ξη της 3ης Σε­πτέμ­βρη, πρό­ε­δροι φο­ρέ­ων και μέλη των προ­ε­δρεί­ων των τρι­το­βάθ­μιων ορ­γα­νώ­σε­ων.

Σε σύ­νο­λο 4.200 συ­νέ­δρων από όλη τη χώρα, οι εκλεγ­μέ­νοι σύ­νε­δροι της Δω­δε­κα­νή­σου κα­τα­νέ­μο­νται ως εξής:

ΝΟΤΙΑ

ΔΩ­ΔΕ­ΚΑ­ΝΗ­ΣΑ 58

ΠΕ­ΡΙ­ΦΕ­ΡΕΙΑ­ΚΗ

ΕΝΟ­ΤΗ­ΤΑ ΡΟΔΟΥ 51

ΔΗΜΟΣ ΜΕ­ΓΙ­ΣΤΗΣ 2

ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ 45

ΔΗΜΟΣ ΣΥΜΗΣ 2

ΔΗΜΟΣ ΤΗΛΟΥ 1

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛ­ΚΗΣ 1

ΠΕ­ΡΙ­ΦΕ­ΡΕΙΑ­ΚΗ

ΕΝΟ­ΤΗ­ΤΑ ΚΑΡ­ΠΑ­ΘΟΥ 7

ΔΗΜΟΣ ΗΡΩ­Ι­ΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΑΣΟΥ 3

ΔΗΜΟΣ ΚΑΡ­ΠΑ­ΘΟΥ 4

ΒΟ­ΡΕΙΑ

ΔΩ­ΔΕ­ΚΑ­ΝΗ­ΣΑ 25

ΠΕ­ΡΙ­ΦΕ­ΡΕΙΑ­ΚΗ

ΕΝΟ­ΤΗ­ΤΑ

ΚΑ­ΛΥ­ΜΝΟΥ 10

ΔΗΜΟΣ ΑΣΤΥ­ΠΑ­ΛΑΙΑΣ 1

ΔΗΜΟΣ ΚΑ­ΛΥ­ΜΝΙΩΝ 4

ΔΗΜΟΣ ΛΕΙ­ΨΩΝ 1

ΔΗΜΟΣ ΛΕΡΟΥ 2

ΔΗΜΟΣ ΠΑ­ΤΜΟΥ 2

ΠΕ­ΡΙ­ΦΕ­ΡΕΙΑ­ΚΗ

ΕΝΟ­ΤΗ­ΤΑ ΚΩ 15

ΔΗΜΟΣ ΚΩ 14

ΔΗΜΟΣ ΝΙ­ΣΥ­ΡΟΥ 1

Χθες αργά το από­γευ­μα απηύ­θυ­νε την εναρ­κτή­ρια ομι­λία του ο Νίκος Αν­δρου­λά­κης, ενώ προη­γή­θη­κε βί­ντεο αφιε­ρω­μέ­νο στη μνήμη της Φώφης Γεν­νη­μα­τά.

Ο Κώ­στας Ση­μί­της επί­σης απηύ­θυ­νε σύ­ντο­μο χαι­ρε­τι­σμό χθες ενώ σή­με­ρα Σάβ­βα­το, θα μι­λή­σουν κατά σειρά οι Γιώρ­γος Πα­παν­δρέ­ου και Ευάγ­γε­λος Βε­νι­ζέ­λος.

Εκτός της ανά­δει­ξης της νέας Κ.Ε και των Κε­ντρι­κών Ορ­γά­νων του κόμ­μα­τος αύριο Κυ­ρια­κή, οι συμ­με­τέ­χο­ντες στο Συ­νέ­δριο πρό­κει­ται να επι­κυ­ρώ­σουν πο­λι­τι­κό κεί­με­νο Θέ­σε­ων, στο οποίο θα προσ­διο­ρί­ζο­νται οι ιδε­ο­λο­γι­κές και πο­λι­τι­κές αρχές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ καθώς και οι βα­σι­κές προ­γραμ­μα­τι­κές του κα­τευ­θύν­σεις. Βάσει αυτών, θα εκ­πο­νη­θεί το εξει­δι­κευ­μέ­νο εκλο­γι­κό πρό­γραμ­μα του κόμ­μα­τος τους επό­με­νους μήνες, στην πο­ρεία προς τις εκλο­γές.

Το κεί­με­νο ανα­μέ­νε­ται να αναρ­τη­θεί στη ηλε­κτρο­νι­κή βάση δια­λό­γου του κόμ­μα­τος, «Ψη­φια­κή Κοι­νω­νία», τις επό­με­νες μέρες.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.