ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το «ευχαριστώ» της ομοσπονδίας για τα διαδικτυακά τουρνουά

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΣΚΑΚΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΙΟ

Τα δια­δι­κτυα­κά τουρ­νουά που διορ­γά­νω­σε η Ελ­λη­νι­κή Σκα­κι­στι­κή Ομο­σπον­δία κατά τη διάρ­κεια των μέ­τρων πε­ριο­ρι­σμού κυ­κλο­φο­ρί­ας για την παν­δη­μία της Covid-19, το προη­γού­με­νο διά­στη­μα, ολο­κλη­ρώ­θη­καν και με ανα­κοί­νω­ση της ευ­χα­ρι­στεί όσους συμ­με­τεί­χαν σε αυτά, αλλά και ενη­με­ρώ­νει για τη συ­νέ­χεια της δρά­σης στο σκάκι:

«Η ΕΣΟ ευ­χα­ρι­στεί θερμά του εθε­λο­ντές και τους φί­λους σκα­κι­στές που στή­ρι­ξαν με αγάπη ένα ΚΑ­ΘΗ­ΜΕ­ΡΙ­ΝΟ online αγω­νι­στι­κό πρό­γραμ­μα, του­λά­χι­στον 7 ωρών την ημέρα, που σε 49 ημέ­ρες, είχε 248 τουρ­νουά, με 12.304 συμ­με­το­χές και 74.096 παρ­τί­δες.

EΥΧΑ­ΡΙ­ΣΤΟΥ­ΜΕ μι­κρούς και με­γά­λους, γο­νείς και παι­διά, συλ­λό­γους και προ­πο­νη­τές, που στή­ρι­ξαν τις δια­δι­κτυα­κές δρά­σεις μας – και οι οποί­ες δεν θα στα­μα­τή­σουν!

ΕΥ­ΧΑ­ΡΙ­ΣΤΟΥ­ΜΕ επί­σης τους εθε­λο­ντές.

Ονο­μα­στι­κά ανα­φέ­ρου­με τους Ιω­άν­νη Μα­κρό­που­λο, Ανα­στά­ση Τζού­μπα και Γιώρ­γο Πε­λέ­κη που αφι­λο­κερ­δώς αφιέ­ρω­σαν εκα­το­ντά­δες ώρες στην διορ­γά­νω­ση των τουρ­νουά, στα δελ­τία τύπου και την προ­ώ­θη­ση των δρά­σε­ων, πάντα με την στή­ρι­ξη του ΔΣ και των υπαλ­λή­λων της Ομο­σπον­δί­ας. Ευ­χα­ρι­στού­με επί­σης την Μαρία Άννα Στε­φα­νί­δη για την συ­νερ­γα­σία τις τε­λευ­ταί­ες εβδο­μά­δες στα σι­μουλ­τα­νέ και τα livestream και τις Νίκη Ρήγα και Anastasiya Karlovych για το σπου­δαίο φω­το­γρα­φι­κό υλικό που μας πα­ρα­χώ­ρη­σαν.

ΝΕΟ ΠΡΟ­ΓΡΑΜ­ΜΑ

Από σή­με­ρα το πρό­γραμ­μα μας θα προ­σαρ­μο­στεί σε και­νούρ­για δε­δο­μέ­να και θα εντα­χθεί όπως το πρό­γραμ­μα δε­κά­δων ομο­σπον­διών, στην διε­θνή δράση FIDE Checkmate Coronavirus.

Kάθε Πέμ­πτη, από αυτήν την Πέμ­πτη θα έχου­με δυο προ­κρι­μα­τι­κά τουρ­νουά για το σι­μουλ­τα­νέ της εκά­στο­τε Πα­ρα­σκευ­ής.

Κάθε Δευ­τέ­ρα, Τρίτη και Τε­τάρ­τη από τις 25 Μαΐου μέχρι τις 16 Ιου­νί­ου, θα έχου­με Δια­συλ­λο­γι­κά Bullet, Blitz και Rapid – τα οποία θα λει­τουρ­γή­σουν ως ένα Online Grand Prix.

Όλα τα πα­ρα­πά­νω τουρ­νουά, θα δί­νουν θέ­σεις στους συμ­με­τέ­χο­ντες για την κλή­ρω­ση και τα εντυ­πω­σια­κά έπα­θλα της FIDE, το κο­ρυ­φαίο των οποί­ων είναι 64+ τα­ξί­δια για μια εβδο­μά­δα με όλα τα έξοδα πλη­ρω­μέ­να, στην Ολυ­μπιά­δα της Μό­σχας το 2021!

Φυ­σι­κά ο κα­θέ­νας μπο­ρεί να συμ­με­τά­σχει σε όσα τουρ­νουά Checkmate Coronavirus θέλει – το πρό­γραμ­μα ξε­κι­νά­ει σή­με­ρα και για πε­ρισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες μπο­ρεί­τε να απευ­θυν­θεί­τε στο www.checkmatecoronavirus.com – ενώ και η σε­λί­δα της ΕΣΟ στο facebook  https://www.facebook.com/chessfed θα μεί­νει ενερ­γή προ­ω­θώ­ντας όλα τα ερ­χό­με­να τουρ­νουά.

Μέ­νου­με ασφα­λείς, μέ­νου­με δη­μιουρ­γι­κοί, παί­ζου­με σκάκι online!».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.