ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

news room 1 λεπτό ανάγνωση
καιρός

Την Τε­τάρ­τη θα επι­κρα­τή­σουν βό­ρειοι θυ­ελ­λώ­δεις άνε­μοι εντά­σε­ως 8 μπο­φόρ.

Επι­δεί­νω­ση από τα βο­ρειο­δυ­τι­κά προς τα νο­τιο­α­να­το­λι­κά προ­βλέ­πε­ται να πα­ρου­σιά­σει ο και­ρός στη χώρα μας από την Τρίτη 22-02-2022 έως το από­γευ­μα της Πέμ­πτης 24-02-2022 με κυ­ριό­τε­ρο χα­ρα­κτη­ρι­στι­κό τις κατά τό­πους ισχυ­ρές βρο­χές και κα­ται­γί­δες.

Πιο ανα­λυ­τι­κά:

Κατά τό­πους ισχυ­ρές βρο­χές και κα­ται­γί­δες θα εκ­δη­λω­θούν: α. Στα νησιά του Ιο­νί­ου, την Ήπει­ρο και τη δυ­τι­κή Στε­ρεά την Τρίτη από το πρωί και μέχρι το από­γευ­μα.

β. Στη δυ­τι­κή Πε­λο­πόν­νη­σο τις με­ση­με­ρια­νές και απο­γευ­μα­τι­νές ώρες της Τρί­της.

γ. Στη Θεσ­σα­λία και τις Σπο­ρά­δες από νωρίς το από­γευ­μα της Τρί­της και μέχρι το πρωί της Τε­τάρ­της.

δ. Στη δυ­τι­κή και την κε­ντρι­κή Μα­κε­δο­νία από το από­γευ­μα της Τρί­της έως νωρίς το πρωί της Τε­τάρ­της.

ε. Στη Θράκη και την ανα­το­λι­κή Μα­κε­δο­νία τη νύχτα Τρί­της προς Τε­τάρ­τη.

στ. Στην κε­ντρι­κή και βό­ρεια Εύ­βοια από το πρωί έως το από­γευ­μα της Τε­τάρ­της.

ζ. Στις Κυ­κλά­δες, την Κρήτη και τα Δω­δε­κά­νη­σα από τις προ­με­σημ­βρι­νές ώρες της Τε­τάρ­της έως το με­ση­μέ­ρι της Πέμ­πτης.

Επι­πλέ­ον:

1. Χιο­νο­πτώ­σεις κατά τό­πους πυ­κνές θα ση­μειώ­νο­νται από το από­γευ­μα της Τρί­της και μέχρι τα ξη­με­ρώ­μα­τα της Τε­τάρ­της στη δυ­τι­κή Μα­κε­δο­νία και στα ορει­νά – ημιο­ρει­νά της Ηπεί­ρου, της κε­ντρι­κής Μα­κε­δο­νί­ας και της Θεσ­σα­λί­ας.

2. Την Τε­τάρ­τη θα επι­κρα­τή­σουν βό­ρειοι θυ­ελ­λώ­δεις άνε­μοι εντά­σε­ως 8 μπο­φόρ, στο Ιόνιο από την αρχή της ημέ­ρας και στο Αι­γαίο από το με­ση­μέ­ρι. Την Πέμ­πτη οι βό­ρειοι άνε­μοι θα εξα­σθε­νή­σουν βαθ­μιαία στο Ιόνιο, ενώ στο Αι­γαίο πρό­σκαι­ρα θα φτά­σουν κατά τό­πους τα 9 μπο­φόρ.

3. Η θερ­μο­κρα­σία την Τε­τάρ­τη θα ση­μειώ­σει πτώση κατά 5 με 7 βαθ­μούς Κελ­σί­ου κυ­ρί­ως στα ανα­το­λι­κά.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.