Τοπικές Ειδήσεις

Σχολικά γεύματα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρεμαστής

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρεμαστής συμμετέχει στο πρόγραμμα «Υλοποίηση προγράμματος “Σχολικά Γεύματα” σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2021-22» από τον ΟΠΕΚΑ και το Υπουργείο Παιδείας και εφαρμόζεται στην Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου για πρώτη φορά .

Το πρόγραμμα εκπονείται στο σχολείο μέσω της Δ/νσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και απευθύνεται στο σύνολο των μαθητών/τριών επιλεγμένων σχολείων, με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων-κηδεμόνων οι οποίοι συμπληρώνουν στην αρχή της σχολικής χρονιάς υπεύθυνη δήλωση συναίνεσης. Στη δήλωση αναφέρονται και τυχόν αλλεργίες-δυσανεξίες των τέκνων τους.

Το μενού του προγράμματος αφορά και στις πέντε (5) εκπαιδευτικές ημέρες της εβδομάδας για να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες των μαθητών/τριών, στo πλαίσιο της υγιεινής μεσογειακής διατροφής.

Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κρεμαστής λαμβάνουν σχολικό γεύμα καθημερινά 285 μαθητές υποχρεωτικού ωρολογίου προγράμματος και ολοήμερου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου