Αθλητικά

ΑΣΙΑΘΡ: Απομένουν λίγες κενές θέσεις για την Νέα Σχολή

Το σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου ξεκινά τις εργασίες της η Νέα Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας για την απόκτηση διπλώματος κυβερνήτη ιστιοπλοϊκού σκάφους, που διοργανώνει ο ΑΣΙΑΘ Ρόδου.
Πλέον απομένουν λίγες κενές θέσεις με τους ενδιαφερόμενους να πρέπει να σπεύσουν το συντομότερο δυνατό για να κλείσουν μία από αυτές.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΣΙΑΘΡ προς ενημέρωση αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Λίγες κενές θέσεις έχουν μείνει για την παρακολούθηση της Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας του ΑΣΙΑΘ Ρόδου, που θα ξεκινήσει το σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου.
Οι μαθητές που θα καταφέρουν να πετύχουν στις γραπτές και πρακτικές εξετάσεις, θα αποκτήσουν το δίπλωμα του Κυβερνήτη ιστιοπλοϊκού σκάφους.
Η σχολή περιλαμβάνει:
-Πρακτικά και θεωρητικά μαθήματα στην αίθουσα του ΑΣΙΑΘΡ.
-Εκπαιδευτές απόφοιτους της Γ.Γ. Αθλητισμού και της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.
-Η Σχολή είναι αναγνωρισμένη από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και από το Υπουργείο Αθλητισμού-Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Οι εγγραφές ξεκίνησαν, με την πρώτη συνάντηση να έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου.
-Πληροφορίες και εγγραφές: Μανόλης Σπυρίδης, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης ΑΣΙΑΘΡ, τηλ. 6936660460, email: asiathr1989@gmail.com.
-Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: https://www.oycr.gr».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου