Αθλητικά

Οι ανακοινώσεις στήριξης στην ΠΑΕ Ρόδος

Ο.Φ. ΙΣΤΡΙΟΥ: Ο Ο.Φ. Ιστριου δηλώνει την συμπαράσταση στην ομάδα της ΠΑΕ Ρόδος, για την απόφαση της Ε.Ε.Α. με την οποία εμποδίζεται η συμμετοχή, της μιας από τις πιο ιστορικές επαρχιακές ομάδες, στο πρωτάθλημα της SL2. Περιμένουμε την άμεση αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της ομάδας του νομού μας, η οποία πλήττει βάναυσα το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.
ΟΡΦΕΑΣ: Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφεας δηλώνει την συμπαράσταση του στην ομάδα της ΠΑΕ Ρόδος, για την απόφαση της Ε.Ε.Α. με την οποία εμποδίζεται η συμμετοχή, μιας από τις ιστορικοτερες επαρχιακές ομάδες, στο πρωτάθλημα της SL2. Ελπίζουμε στην άμεση αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της ομάδας του νησιου μας, η οποία πλήττει βάναυσα το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.
ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ: Τραγελαφικά πράγματα συμβαίνουν στον ποδοσφαιρικό κόσμο του Νόμου μας με την απόφαση της Ε.Ε.Α μη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής ομάδας της Ένωσης μας στην SL2 για ανούσιο λόγο έχοντας όλα τα οικονομικά κριτήρια.
Δηλώνουμε συμπαραστάτες στην ιστορική ομάδα της ΠΑΕ ΡΟΔΟΥ και περιμένουμε εναγωνίως την άμεση αποκατάσταση της αδικίας.
ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ: Ο Άρης Αρχαγγέλου στέκεται στο πλευρό της ΠΑΕ Ρόδος, για την απόφαση της Ε.Ε.Α. για τη μη συμμετοχή, της μιας από τις πιο ιστορικές ομάδες, στο πρωτάθλημα της SL2. Περιμένουμε και στηρίζουμε την άμεση αποκατάστασης της αδικίας σε βάρος της ομάδας του νησιού μας, Δηλώνουμε παρών όπου χρειαστεί.
Α.Ο. ΣΥΜΗΣ: Ο Α.Ο. Σύμης δηλώνει την συμπαράσταση στην ομάδα της ΠΑΕ Ρόδος, για την απόφαση της Ε.Ε.Α. με την οποία εμποδίζεται η συμμετοχή, της μιας από τις πιο ιστορικές επαρχιακές ομάδες, στο πρωτάθλημα της SL2. Περιμένουμε την άμεση αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της ομάδας του νομού μας, η οποία πλήττει βάναυσα το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ: H διοίκηση του Α.Ο Αναγέννηση Ασφενδιού δηλώνει την συμπαράσταση στην ομάδα της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ για την απόφαση της Ε.Ε.Α με την οποία εμποδίζεται η συμμετοχή της μιας απ’ τις πιο ιστορικές επαρχιακές ομάδες, στο πρωτάθλημα της SL2. Περιμένουμε την άμεση αποκατάσταση της αδικίας σε βάρης της ομάδας του νομού μας, η οποία πλήττει βάναυσα το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΘΙΩΝ: Σύσσωμη η ομάδα του Απόλλωνα Καλυθιών δηλώνει την συμπαράσταση της στην ομάδα της ΠΑΕ Ρόδος, για την απόφαση της Ε.Ε.Α. με την οποία εμποδίζεται η συμμετοχή, της μιας από τις πιο ιστορικές επαρχιακές ομάδες, στο πρωτάθλημα της SL2. Περιμένουμε την άμεση αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της ομάδας του νομού μας, η οποία πλήττει βάναυσα το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.
ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ: Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Α.Σ. Διγενής συμπαραστέκεται στην ομάδα της ΠΑΕ Ρόδος για την απόφαση της Ε.Ε.Α.
Ελπίζουμε και ευχόμαστε να επανεξεταστεί ο φάκελος και να συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα.
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Σύσσωμη η ομάδα της Δόξας Ψίνθου δηλώνει την συμπαράσταση της στην ομάδα της ΠΑΕ Ρόδος, για την απόφαση της Ε.Ε.Α. με την οποία εμποδίζεται η συμμετοχή, της μιας από τις πιο ιστορικές επαρχιακές ομάδες, στο πρωτάθλημα της SL2. Περιμένουμε την άμεση αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της ομάδας του νομού μας, η οποία πλήττει βάναυσα το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Δηλώνουμε παρών όπου χρειαστεί!
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ: Ο ΑΣΚ Ποσειδών είναι δίπλα στην ομάδα της Ρόδου και στον άδικο αποκλεισμό της από την SL2. Αναμένουμε την επανεξέταση του φακέλου συμμετοχής από την ΕΕΑ, διότι μια τέτοια απόφαση πλήττει το επαρχιακό ποδόσφαιρο που τόσο υποφέρει και ιδιαίτερα το δωδεκανησιακό.
ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ: Η διοίκηση του Φοίβου κρεμαστής εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της στην ομάδα της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ στο ζήτημα που έχει προκύψει με την αδειοδότηση της ομάδας από την ΕΕΑ και καλούμε άμεσα τους αρμόδιούς να επανεξετάσουν τον φάκελο της ομάδας. Οι ομάδες είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις και το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο αξίζει να έχει ομάδες στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Α.Ε. ΛΕΡΟΥ: H Α.Ε Λέρου δηλώνει με την σειρά του την συμπαράσταση στην ομάδα της Π.Α.Ε. Ρόδος, για την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, με την οποία εμποδίζεται η συμμετοχή της, στο πρωτάθλημα της Super League 2. Περιμένουμε την άμεση αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της ομάδας της Ρόδου και ζητάμε την ισονομία στον χώρο του ποδοσφαίρου.
Α.Ε. ΚΥΠΡΟΣ: Το Δ.Σ της Α.Ε.Κ.Ρ “ΚΥΠΡΟΣ” στέκεται στο πλευρό της ΠΑΕ Ρόδος, για την απόφαση της Ε.Ε.Α. για τη μη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της SL2. Στηρίζουμε την άμεση αποκατάστασης της αδικίας σε βάρος της ομάδας του νησιού μας, η οποία πλήττει βάναυσα το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.»
Α.Ε.Ρ.Α.: Η Α.Ε.Ρ.Α. δηλώνει με τη σειρά του τη συμπαράσταση στην ομάδα της ΠΑΕ Ρόδος για την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, με την οποία εμποδίζεται η συμμετοχή της, στο πρωτάθλημα της Super League 2. Οι άνθρωποι της ομάδας μας περιμένουμε την άμεση αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος της αδικίας σε βάρος της ομάδας του τόπου μας και ζητάμε τη ισονομία σε ένα χώρο όπως αυτός του ποδοσφαίρου. Απαιτούμε την άμεση αποκατάσταση της αδικίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου