Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, συμμετέχει στο ευρωπαϊκό κάλεσμα«Ευρωπαϊκή Ημέρα χωρίς ΕΝΑΝ θάνατο στο δρόμο», υπογράφοντας την πρωτοβουλία της T-I-S-P-O-L, με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Όλοι συνεργαζόμαστε για να καταστήσουμε τους δρόμους της Ευρώπης ασφαλέστερουςόπως μετέφεραν με τα μηνύματά τους η Επίτροπος Μεταφορών της Ε.Ε, ο Ειδικός Σύμβουλος οδικής ασφάλειας του Ο.Η.Ε, εκπρόσωποι Παγκόσμιων και Ευρωπαϊκών φορέων Οδικής Ασφάλειας, πολίτες και παιδιά όλων των ηλικιών.
Βασική μας προτεραιότητα είναι να μειωθεί ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώνονται και τραυματίζονται σοβαρά στους δρόμους της Ευρώπης. Πιστεύουμε ότι η επιβολή του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, της εκπαίδευσηςκαι της πίεσης προς τους φορείς όπου κρίνεται σκόπιμο , θα συμβάλουν σημαντικά στη μείωση του μακελειού στους δρόμους μας.
Θέλουμε όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου να σκεφτούν – έστω και για λίγα λεπτά – σχετικά με τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν, τους κινδύνους που ενδέχεται να προκαλέσουν στους άλλους, και πως μπορούν να συμβάλουν για τη μείωση των κινδύνων αυτών.. Δεν ρισκάρουμε με τη ΖΩΗ μας
21 Σεπτεμβρίου 2017: 2ηΕυρωπαϊκήΗμέρα χωρίς ΕΝΑΝ θάνατο στο δρόμο !!
Χρήστες των οδών σκεφτείτε !!! Έστω και για λίγα λεπτά !!!
1. Σχετικά με τους κινδύνους που αντιμετωπίζετε.
2. Η συμπεριφορά σας μπορεί να θέσει σε κινδύνους τους άλλους χρήστες των οδών.
3. Πώς μπορείτε να συμπεριφέρεστε για τη μείωση των κινδύνων αυτών
Η ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, συμμετέχει δυναμικά σε αυτή την Ευρωπαϊκή Ημέρα με δράσεις 20 και 21 Σεπτεμβρίου σε κεντρικούς δρόμους της πόλης μας . Την Τετάρτη 18.30, στον αύλιο χώρο του Ευαγγελισμού, θα στείλουμε ένα μήνυμα σε όλο τον κόσμο. Θα φτιάξουμε ένα βίντεο για να ταξιδέψουμε το μήνυμά μαςΕΛΛΑΔΑ #ProjectEDWARD όσο το δυνατόν πιο μακριά, μέσω του διαδικτύου. Η ταχύτητα σκοτώνει., η απροσεξία, η χρήση του κινητού, η κατανάλωση αλκοόλ, η μη χρήση ζώνης ασφαλείας σκοτώνουν. Την Πέμπτη δράσεις με την συμμετοχή της νεανικής ομάδας «ΡΟΔΗΛΙΟΣ» συμμετέχουν σχολεία και συνεχίζουμε μέχρι αργά το βράδυ στους δρόμους τις δράσεις μας.
ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ