ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εφτασαν στη Ρόδο οι ενισχύσεις σε οχήματα και προσωπικό

news room 1 λεπτό ανάγνωση
566

“Εφτασαν στο νησί και οι ενι­σχύ­σεις σε οχήματα και προ­σω­πικό και σε λίγο μπαί­νουν στη μάχη” τονίζει σε ανάρ­τησή του ο Περι­φε­ρειάρ­χης Γιώργος Χατζη­μάρ­κος.

Πρό­κει­ται για οχήματα και πυρο­σβέ­στες που έφτασαν πριν μια ώρα περίπου,με το πλοίο της γραμμής και θα συν­δρά­μουν στο μέτωπο της φωτιάς, καθώς οι ανα­ζω­πυ­ρώ­σεις είναι συνε­χείς, αν και η κατά­σταση είναι πολύ καλύ­τερη από τις πρώτες πρωινές ώρες και “η οριο­θέ­τηση της φωτιάς είναι πλέον εφικτή”  όπως δήλωσε ο Περι­φε­ρειάρ­χης.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.