ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Την Κυριακή ο 3ος ημιμαραθώνιος Νισύρου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΝΙΣΥΡΟΣ

Την Κυ­ρια­κή 24 Ιου­νί­ου 2018 θα διε­ξα­χθεί ο 3ος ημι­μα­ρα­θώ­νιος “Run the Crater” (τρέ­χο­ντας στον κρα­τή­ρα) στη Νί­συ­ρο. Εκτός από τον ημι­μα­ρα­θώ­νιο, θα υπάρ­ξει αγώ­νας 12χλμ, 6 χλμ, παι­δι­κός αγώ­νας καθώς και δια­δρο­μή απλού τρε­ξί­μα­τος και περ­πα­τή­μα­τος.

Να ση­μειω­θεί ότι πρό­κει­ται για έναν από τους ελά­χι­στους αγώ­νες πα­γκο­σμί­ως όπου οι δρο­μείς έχουν την δυ­να­τό­τη­τα να τρέ­ξουν δίπλα σε ενερ­γό ηφαί­στειο.

Η διορ­γά­νω­ση είναι της αμε­ρι­κα­νι­κής εται­ρεί­ας διορ­γά­νω­σης αγώ­νων Running on the Wall του Ελ­λη­νο­α­με­ρι­κα­νού κ. Άλεξ Ανα­στα­σιά­δη και χο­ρη­γός είναι ο κ. Τρια­ντά­φυλ­λος Τρια­ντα­φύλ­λου επι­χει­ρη­μα­τί­ας στον Εμπο­ρειό Νι­σύ­ρου. Φέτος ο αγώ­νας διε­ξά­γε­ται για 3η χρο­νιά πάντα εις μνή­μην του Τόνι Μα­ντα­κά­κη. Ο αγώ­νας είναι απο­γευ­μα­τι­νός και θα υπάρ­χει δω­ρε­άν με­τα­φο­ρά με λε­ω­φο­ρείο από και προς το λι­μά­νι Νι­σύ­ρου. Οι διορ­γα­νω­τές επί­σης ενη­με­ρώ­νουν ότι θα υπάρ­ξει δω­ρε­άν με­τα­φο­ρά με πλοίο από Νί­συ­ρο για Καρ­δά­μαι­να για τους δρο­μείς και τις οι­κο­γέ­νειες τους έως 80 άτομα. Στο τέλος των αγώ­νων, θα υπάρ­χουν εκ­δη­λώ­σεις και happening στον Εμπο­ρειό.  Για πε­ρισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρί­ες, οι εν­δια­φε­ρό­με­νοι μπο­ρούν να επι­κοι­νω­νή­σουν με το group Nisyros Runners στο Facebook.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.