Στο γήπεδο Λίνδου θα βρεθεί σήμερα στις 15:30 η ομάδα της ΑΕΡΑ, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Κλεόβουλο στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι Αφαντενοί προέρχονται από την εντός έδρας επιτυχία επί του Άρη Αρχαγγέλου , γι αυτό και θα επιδιώξουν να κατακτήσουν ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να παραμείνουν στην υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.
Φυσικά γνωρίζουν ότι θα έχουν δύσκολη αποστολή, καθώς ο Κλεόβουλος βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο χρονικό διάστημα, ωστόσο, είναι αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν .
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ» ο Βαγγέλης Χοσάδας, θα προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα του, καθώς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα εφηβικό τμήμα του συλλόγου .
Ταυτόχρονα ο έμπειρος προπονητής, δεν θα έχει στην διάθεσή του τέσσερις ποδοσφαιριστές.
Ο λόγος για τους Γιώργο Τριχιά που έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, Μπάμπη Επιφάνη που ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον δικέφαλο, Μανώλη Καψαλάκη που έχει υποβληθεί σε επέμβαση στους χιαστούς και Δημήτρη Τομάζο που έχει προσωπικές υποχρεώσεις.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι, προκειμένου ο Βαγγέλης Χοσάδας να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή στο γήπεδο του συλλόγου, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής, σε τελειώματα φάσεων και σε στημένες μπάλες.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ