Αθλητικά

«Όποιος έχει τη μύγα… μυγιάζεται»!

Τη δική του απάντηση στην μακροσκελή απάντηση των διαιτητών έδωσε σήμερα ο πρόεδρος του Α.Σ.Κ. Ιβίσκος Μάκης Μελλίνης. Η ομάδα της Ανάληψης απάντησε στα όσα ανέφερε ο Σ.Δ.Κ.Δ. και με επιστολή της γράφει τα εξής: «Προκαλεί εντύπωση με πόση επιμέλεια συντάχθηκε η μακροσκελης επιστολή- απάντηση, πόσος χρόνος πόσο μελάνι ….ΓΙΑΤΙ; Δεν στοχοποιήσαμε ονομαστικά άτομα του χώρου σας ,δεν λοιδωρίσαμε κανέναν, δεν κατηγορήσαμε κανένα, δεν μιλήσαμε για δόλο. Εσείς θέλετε και τα λέτε …αλλά ‘’όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται’’.ΑΝΑΦΟΡΑ κάναμε στις κακές διαιτησίες ΣΑΣ και φυσικά δεν θέλετε κριτική! Για εσάς τα πάντα είναι ΚΑΛΑ.
Το ότι μας απαντάτε ‘’ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ , χωρίς να γινόµαστε πρωταγωνιστές, να αποδώσουµε δικαιοσύνη. Κάποιες φορές µπορεί να µην τα καταφέρνουµε όσο θα θέλαµε και όσο θα έπρεπε –‘’(τι σημαίνει ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ; ΜΉΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ , αδυναμία γνώσεων, ψυχολογίας τι;)
Δυστυχώς στον αγώνα, αντι για τους αθλητές εσείς γίνεστε πρωταγωνιστές Με τις δικές σας -όποτε τυχαίνουν- κακές διαιτησίες, διαμαρτυρίες αντεγκλήσεις. Δεν υπάρχει μία (1) ανακοίνωση άλλου σωματείου εναντίον σας για μεροληπτική διαιτησία σας υπέρ ΜΑΣ -εις βάρος τους σε δικό μας αγώνα ,στα τόσα χρόνια. Ζητάμε το 50-50, είναι πολύ;
Η διαιτησία κάποια στιγμή ήταν χόμπι σας, ε… τώρα δεν είναι. Υπάρχει αμοιβή και η δουλεία –γιατί δουλειά είναι- πρέπει να γίνεται καλά. Εάν δεν μπορείτε μην μας ταλαιπωρείται. Κάντε χώρο για τους 2-3 ικανούς. Μην παίζετε με τα νεύρα μας ΝΑ είστε αμέτοχοι στα επεισόδια –που γίνονται (όπου γίνονται αυτά) εξαιτίας ΚΑΙ ΤΩΝ δικών σας λαθών. Εξαγριώνονται οι φίλαθλοι και γίνεται το έλα να δεις. Δεν είδαμε έστω μία αναφορά –ανακοίνωση (π.χ. αποχής σας)- αντίθετα-όπως ενημερώθηκαμε ότι ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΖΕΤΕ το σωματείο μας και να έρθουν από Αθήνα να μας παίξουν ειπώθηκε αρμοδίως (μην μας διαψεύσετε ΘΑ εκτεθείτε) παρόμοια με αυτήν που κοπιάσατε να γράψετε για τα όσα εξακολουθουν να γίνονται γι’ αυτά.
Αλίμονο εάν δεν δέχεστε κριτική που όχι μόνο δεν θέλετε αλλά σαφέστατα ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΤΕ – με τη φράση ΣΑΣ ‘’οι όποιες δηµόσιες διαµαρτυρίες από Σωµατεία προσβάλλουν την υπόληψη, αξιοπρέπεια, υπόσταση και προσωπικότητα διαιτητού, τότε σας ενηµερώνουµε ότι θα προβούµε, τόσο ως Σύνδεσµος όσο και προσωπικά (ο θιγόµενος διαιτητής) στις νόµιµες ενέργειες. Εάν προσβολή είναι η κριτική μας, σας ενηµερώνουµε θα προβούμε και εμείς στα δέοντα. Όσο για το προϊόν αρρωστημένης φαντασίας, παραισθήσεις κλπ επιστρέφεται ακέραιο σε ΕΣΑΣ τους συντάκτες. Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι μας ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ. Έτσι απλά…»

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου