Ειδήσεις

Iκανοποιητική η ανταπόκριση στα Δωδεκάνησα για τους βουλευτές στο “Ποτάμι”

Ιδιαίτερα ικανοποιητική είναι, μέχρι στιγμής, η ανταπόκριση του κόσμου, στην αναζήτηση βουλευτών από τα Δωδεκάνησα, που ξεκίνησε το «Ποτάμι» πριν από λίγες ημέρες. Στην προσπάθεια, ένταξης νέων ανθρώπων στην πολιτική, το «Ποτάμι», επαναλαμβάνει τη διαδικασία που ακολούθησε και στις ευρωεκλογές – όπου κατάρτισε το 1/3 του ευρωψηφοδελτίου του από προτάσεις των πολιτών – απευθυνόμενο στην κοινωνία.

Όπως επισημαίνει η Ελένη Γεωργοπούλου, υπεύθυνη της διαδικασίας, η ανταπόκριση των πολιτών, ιδιαίτερα όσων θέλουν να προτείνουν νέους ανθρώπους για βουλευτές, είναι αξιοσημείωτη, ενώ αρκετοί είναι και εκείνοι που προτείνουν τους εαυτούς τους.

Να θυμίσουμε, ότι για τα Δωδεκάνησα, το «Ποτάμι» ψάχνει 4 υποψήφιους βουλευτές. Για κάθε υποψήφιο πρέπει να δίνονται τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμό του, την ηλικία του, το επάγγελμα του. Επίσης ένα σύντομο συνοδευτικό κείμενο για την δραστηριότητα του στην περιοχή καθώς και για την προηγούμενη πολιτική και κοινωνική του δραστηριότητα.

vimatisko.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου