Ειδήσεις

Το μήνυμα της ΠτΔ, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, για την εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ

πτδ-1068x692

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, εκπροσωπεί την Ελλάδα στην στο «ύστατο χαίρε» της Βασίλισσας Ελισάβετ. Με σημερινό μήνυμά της η ΠτΔ αποχαιρετά τη μακροβιότερη μονάρχη του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Η βασίλισσα Ελισάβετ κατά τη διάρκεια της μακράς της θητείας υπηρέτησε την πατρίδα της με υποδειγματική αφοσίωση. Εξασφάλισε τη σταθερότητα του Ηνωμένου Βασιλείου και εξασφάλισε τις σχέσεις του με την Κοινοπολιτεία και τον υπόλοιπο κόσμο, αποτελώντας το σημείο αναφοράς της χώρας της μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι σήμερα. Τα αισθήματα σεβασμού και αγάπης που βλέπουμε έκδηλα από τον βρετανικό λαό στους δρόμους του Λονδίνου θα τους συνοδεύουν για πάντα», ανέφερε στο μήνυμά της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.