Ειδήσεις

Ο έπαρχος Καρπάθου εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Γ.Σ. Ενωσης Περιφερειών Ελλάδας

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο στις 16/09/2014 πήρε μέρος ο Έπαρχος Καρπάθου Γιάννης Μηνατσής. Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης ήταν και η εκλογή εκπροσώπων του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.
Ο Έπαρχος Καρπάθου ήταν ένας από τους τέσσερις υποψήφιους που πρότεινε η πλειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο οποίος εξελέγη πρώτος.
Στην ίδια συνεδρίαση ο κ. Μηνατσής ορίστηκε με ομόφωνη απόφαση τακτικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Διαχείρισης Καρπάθου-Σαρίας, με αναπληρωτή του τον κ. Μηνά Μαλανδρή, φαρμακοποιό από την Κάσο.
Ακόμη ο κ. Μηνατσής ορίστηκε εκπρόσωπος της Περιφέρειας στη Γενική Συνέλευση της Ναυτιλιακής Εταιρίας του Δήμου της Τήλου.
Τέλος με πρωτοβουλία του ίδιου, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των εκλεγμένων Επάρχων Νότιου και Βόρειου Αιγαίου, προκειμένου να εκλεγεί αντιπροσωπευτικό όργανο το οποίο θα προωθήσει θεσμικά θέματα τα οποία θα αφορούν την καλύτερη λειτουργία των Επαρχείων.
ΣΤΗ ΣΥΡΟ
Ο Έπαρχος Καρπάθου μετείχε στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου το οποίο πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας στη Σύρο, κατά την οποία εξελέγη το προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου