ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟΔΔΥ: Οτι πάρετε με 300 ευρώ και άτοκες δόσεις…

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΟΔΔΥ

Στο «σφυρί» 74 κρατικά αυτο­κί­νητα και 28 μηχανές τα οποία είτε έχουν κατα­σχε­θεί στα τελω­νεία, είτε απο­συρ­θεί από δημό­σιες υπη­ρε­σίες. Η δημο­πρα­σία σήμερα στο ΟΔΔΥ.

Οι τιμές εκκί­νη­σης είναι εξαι­ρε­τικά χαμηλές -στα αυτο­κί­νητα αρχί­ζουν από 300 ευρώ- με απο­τέ­λε­σμα η αντα­πό­κριση να είναι τερά­στια.

Από το πρωί στις εγκα­τα­στά­σεις του ΟΔΔΥ επι­κρα­τεί το αδια­χώ­ρητο, με τους ενδια­φε­ρό­με­νους να σχη­μα­τί­ζουν ουρά έξω από την αίθουσα στην οποία γίνεται η δημο­πρα­σία.

Στο «σφυρί» βγαί­νουν 74 κρατικά αυτο­κί­νητα και 28 μηχανές τα οποία είτε έχουν κατα­σχε­θεί στα τελω­νεία, είτε έχουν απο­συρ­θεί από δημό­σιες υπη­ρε­σίες.

Όσο για τις μηχανές, η τιμή εκκί­νη­σης αρχίζει από τα 100 ευρώ.

Ανάμεσα στο οχήματα που δημο­πρατ­τού­νται βρί­σκε­ται και μια Rolls Royce του 1970 της οποίας η τιμή εκκί­νη­σης έχει οριστεί στα 1.500 ευρώ.

… Και διευ­κο­λύν­σεις

Δεν είναι «μόνο» οι τιμές εκκί­νη­σης, αλλά και οι διευ­κο­λύν­σεις στους πλειο­δό­τες,οι οποίοι θα χρεια­στεί να κατα­βάλ­λουν το 10% του ποσού σε 20 ημέρες στο οποίο θα κλείσει η δημο­πρα­σία και το υπό­λοιπο ποσό είτε σε άτοκες δόσεις (72 για τους δημο­σί­ους υπαλ­λή­λους και 24 τρι­μη­νιαίες για τους υπο­λοί­πους), είτε εφάπαξ με έκπτωση 30%.

Πάντως, ο πλειο­δό­της πρέπει να δώσει επί τόπου ως εγγύηση 300 ευρώ για τα οχήματα και 100 ευρώ για τις μηχανές.

thetoc.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.