Κάθε δυνατή προσπάθεια για να ολοκληρώσουν τη σεζόν στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries είναι αποφασισμένοι να καταβάλλουν οι άνθρωποι της Α.Ε. Λέρου.
Η παραίτηση από το προγραμματισμένο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της διοργάνωσης με τον Ποσειδώνα στην Κάρπαθο ήταν η δεύτερη για τους Λεριούς και περιθώρια για μία τρίτη αυτονόητα δεν υπάρχουν, καθώς θα σημάνει την αποβολή της ομάδας από τη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος, που θα κοστίσει βαθμολογικά και την επόμενη σεζόν.
Το πρόβλημα και την πρώτη, όπως και τη δεύτερη χρονιά δεν ήταν οικονομικό.
Απλά η Α.Ε.Λ. αδυνατούσε να συγκροτήσει αποστολή, καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές τους υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας και δεν έχουν τη δυνατότητα να απουσιάσουν από το νησί κάποιες μέρες που η ομάδα έχει μπροστά της ταξίδι.
Η στεναχώρια των ανθρώπων του σωματείου είναι μεγάλη, ωστόσο άλλη επιλογή δεν υπήρξε και οι ίδιοι ελπίζουν να μην βρεθούν ξανά ενώπιον παρόμοιας συνθήκης, καθώς για λόγους αξιοπρέπειας, σεβασμού στο άθλημα και στον φίλαθλο κόσμο, θέλουν η ομάδα να συνεχίσει μέχρι τέλους, παρότι έχει στην ουσία υποβιβαστεί.
Α.Ε. Λέρου: Αγώνας για να αντέξει μέχρι το τέλος















