Τοπικές Ειδήσεις

Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου: «Η στήριξη μας στα Προνοιακά Ιδρύματα θα συνεχιστεί με αμείωτο ενδιαφέρον».

· Δωρεά υγειονομικού υλικού.

 

Στα πλαίσια των δράσεων που προάγουν την κοινωνική αλληλεγγύη και σε συνέχεια της επίσκεψης που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2021, ο Αντιπρόεδρος Ελληνισμού της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ (VP of Hellenism D25) κ. Αντώνης Γιαννικουρής συνοδευόμενος από τους εκπροσώπους του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου, επισκέφθηκαν το «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» και παρέδωσαν υγειονομικό υλικό, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021.

Το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου εκπρόσωπησαν: ο Διευθυντής Φιλανθρωπίας κ. Λευτέρης Λεριάς, ο Διευθυντής Κοινωνικής Ευθύνης κ. Κώστα Ιωακείμ, ο Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων κ. Μηνάς Ηλιακώστας

Τον Αντιπρόεδρο της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ και τους εκπροσώπους του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου υποδέχθηκε η Πρόεδρος των Προνοιακών Ιδρυμάτων κα Μαρία Κορακάκη και ο Διευθυντής κ. Νίκος Φλεβάρης, οι οποίοι παρέλαβαν το υγειονομικό υλικό που προσφέρθηκε. Η κα Κορακάκη αφού ευχαρίστησε για την σημαντική δωρεά, συνεχάρη τα μέλη του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου για την δραστηριότητά τους αλλά κυρίως για την ουσιαστική προσφορά του τμήματος στο «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» τα τελευταία χρόνια.

Τα μέλη του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου, ευχαρίστησαν την κα Κορακάκη για την ευκαιρία που τους δόθηκε να προσφέρουν εκ νέου στα Προνοιακά Ιδρύματα του νησιού μας και ιδιαίτερα σε αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο που βιώνει η ελληνική κοινωνία. Η στήριξη και η προσφορά στην κοινωνία είναι για το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου προτεραιότητα και θα συνεχιστεί με αμείωτο ενδιαφέρον.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου