Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Νίκης Βόλου εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας στέλνουν την απάντησή τους στην κοινή ανακοίνωση του ΠΣΑΠ και της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με έκπληξη διαβάσαμε στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης κοινή ανακοίνωση ΠΣΑΠ – ΠΕΠΠ για τον χρόνο προετοιμασίας μας και την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματός μας.
Μετά από αγωνιστική απραξία ενός χρόνου και αποχή τριών μηνών από ομαδικές προπονήσεις (μόλις την Τετάρτη, μπήκαμε στο γήπεδο σαν ομάδα) θεωρούμε ότι έξι εβδομάδες προπονήσεων είναι το ελάχιστο κατάλληλο χρονικό διάστημα προετοιμασίας για την αγωνιστική δράση. Θέλουμε η επιστροφή μας να γίνει με ασφάλεια, να αγωνιζόμαστε σε ένα υγιές αθλητικό περιβάλλον και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με την υγεία μας.
Σαν επαγγελματίες προπονητές και ποδοσφαιριστές, δεν θα δεχτούμε να υποθηκευτεί το μέλλον μας για οποιοδήποτε σκοπό, πόσο μάλλον όταν δεν μας συμβουλεύτηκαν ποτέ.
Το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Νίκη Βόλου».
Αξίζει να σημειώσουμε ότι την Πέμπτη, εξέδωσαν ανακοίνωση οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος, ζητώντας τουλάχιστον 40 ημέρες προπονήσεων πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ