ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ο 42χρονος με την 43χρονη σύντροφό του κατηγορούμενοι για διακίνηση ναρκωτικών

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΡΟΔΟΣ 16/1

Ελεύ­θε­ροι με τους πε­ριο­ρι­στι­κούς όρους της απα­γό­ρευ­σης εξό­δου από τη χώρα και της εμ­φά­νι­σης τους μια φορά κάθε μήνα στο αστυ­νο­μι­κό τμήμα του τόπου κα­τοι­κί­ας τους αφέ­θη­καν χθες ένας 42χρο­νος ημε­δα­πός και η 43χρονη σύ­ντρο­φός του σε βάρος των οποί­ων σχη­μα­τί­στη­κε δι­κο­γρα­φία για κα­το­χή και δια­κί­νη­ση ναρ­κω­τι­κών ου­σιών.

Οι ανω­τέ­ρω συ­νε­λή­φθη­σαν την 15η και 16η Ια­νουα­ρί­ου 2024 στη Ρόδο, από αστυ­νο­μι­κούς της Υπο­διεύ­θυν­σης Ασφα­λεί­ας Ρόδου.

Ει­δι­κό­τε­ρα, το με­ση­μέ­ρι της 15ης Ια­νουα­ρί­ου, στο πλαί­σιο αξιο­λό­γη­σης στοι­χεί­ων πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε στο­χευ­μέ­νη έρευ­να στην κα­τοι­κία του δρά­στη όπου σε πα­ρα­κεί­με­νο αυτής χώρο βρέ­θη­καν κο­κα­ΐ­νη βά­ρους 18 γραμ­μα­ρί­ων, κάν­να­βη βά­ρους 30 γραμ­μα­ρί­ων και μια ηλε­κτρο­νι­κή ζυ­γα­ριά.

Βρέ­θη­καν συ­γκε­κρι­μέ­να επι­με­λώς κρυμ­μέ­νες εντός γλά­στρας στον αύ­λειο χώρο της οι­κί­ας και κα­τα­σχέ­θη­καν οκτώ φι­ξά­κια με κο­κα­ΐ­νη συ­νο­λι­κού μι­κτού βά­ρους 18 γραμ­μα­ρί­ων. Εντός της γλά­στρας βρέ­θη­κε ακόμη και κα­τα­σχέ­θη­κε μία ηλε­κτρο­νι­κή, ζυ­γα­ριά ακρι­βεί­ας. Εντός του δω­μα­τί­ου του ανω­τέ­ρω βρέ­θη­κε και κα­τα­σχέ­θη­κε ένα φι­ξά­κι με ακα­τέρ­γα­στη κάν­να­βη μι­κτού βά­ρους 1,6 γραμ­μα­ρί­ων και δύο κι­νη­τά τη­λέ­φω­να.

Σε έρευ­να που έγινε σε άλλο εντός του ίδιου αύ­λειου χώρου της ανω­τέ­ρω οι­κί­ας στο οποίο δια­μέ­νουν οι γο­νείς του 42χρο­νου, βρέ­θη­κε και κα­τα­σχέ­θη­κε μία νάι­λον συ­σκευα­σία με ακα­τέρ­γα­στη κάν­να­βη μι­κτού βά­ρους 28,5 γραμ­μα­ρί­ων.

Στην οικία στην οποία δια­μέ­νει με την σύ­ντρο­φό του διε­νερ­γή­θη­κε και δεύ­τε­ρος έλεγ­χος χθες και βρέ­θη­καν χάπια βου­πρε­νορ­φί­νης με απο­τέ­λε­σμα να συλ­λη­φθεί κι εκεί­νη.

Η 43χρονη υπο­στη­ρί­ζει ότι εκεί­νη ενη­μέ­ρω­σε τις Αρχές γιατί ο 42χρο­νος δια­κι­νού­σε ναρ­κω­τι­κά, ο τε­λευ­ταί­ος προ­α­να­κρι­τι­κά δια­τεί­νε­ται ότι ήταν δικά της και χθες ότι δεν ξέ­ρουν σε ποιον ανή­κουν…

Υπο­στη­ρί­ζε­ται μά­λι­στα ότι δεν πρό­κει­ται για κο­καϊ­νη αλλά για σόδα.

Ως συ­νή­γο­ροι υπε­ρά­σπι­σής τους πα­ρέ­στη­σαν οι κκ. Μαρία Κρι­κο­πού­λου και Δέ­σποι­να Τσέ­λιου,

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.