Τοπικές Ειδήσεις

Συνάντηση Προέδρου Ε.Κ.Ρ με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής

Συνάντηση πραγματοποίησε σήμερα 18 Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Παρασκευή, ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ, Παναγιώτης Εγγλέζος, με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Ιωάννη Καμπούρη, με θέμα συζήτησης την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των τριακοσίων ευρώ (300€).

Στη συνάντηση ο Πρόεδρος εξειδίκευσε τις κατηγορίες των εργαζομένων που πρέπει να βοηθηθούν και ζήτησε από τον Αντιδήμαρχο την αύξηση του ποσού και την απλούστευση των διαδικασιών, ώστε να μπορέσουν να ενταχθούν σε αυτό, περισσότεροι συνάδελφοι που δεν έχουν πάρει κανένα βοήθημα από το κράτος και ούτε θα λάβουν επίδομα ανεργίας.

Επίσης έγινε αναφορά στην τεράστια απήχηση που είχε η πρωτοβουλία αυτή πανελλαδικά και αρκετά Εργατικά Κέντρα της χώρας, ζητούν από τους δήμους στους οποίους ανήκουν να πράξουν το ίδιο.

Η δέσμευση του Αντιδημάρχου και του ίδιου του Δημάρχου, είναι ότι το ποσό θα αυξηθεί ανάλογα με τη ζήτηση με σκοπό ναν καλυφθούν περισσότεροι συμπολίτες μας.

Οι προσπάθειές μας συνεχίζονται για να μη μείνει κανένας εργαζόμενος μόνος του και χωρίς εισόδημα.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ         ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου