Ειδήσεις

Επισκέψεις Δημάρχου σε ακίνητα του Δήμου που εκτελούνται εργασίες

Αυτοψία στις εργασίες που εκτελούνται στο παλιό Νοσοκομείο για τη δημιουργία χώρων οι οποίοι θα στεγάσουν Υπηρεσίες του Δήμου, πραγματοποίησε το πρωί (Παρασκευή) ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος και έδωσε εντολή για την επίσπευση των εργασιών.
Με την ολοκλήρωση του έργου που συγχρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στους χώρους αυτούς θα στεγαστούν οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, της Πολεοδομίας καθώς και οι Οικονομικές Υπηρεσίες.
Επισκέφτηκε στη συνέχεια την πτέρυγα των παλιών εξωτερικών ιατρείων όπου εκκρεμεί το αίτημα του Δήμου προς τη Β΄ΔΥΠΕ για παραχώρηση, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των Συλλόγων που ήδη στεγάζονται εκεί καθώς και αιτήματα άλλων Συλλόγων. Ακόμη συναντήθηκε με μέλη του Ερυθρού Σταυρού που τον ευχαρίστησαν για τη στήριξη που τους παρέχει ο Δήμος και ο δήμαρχος προσωπικά.
Ο κ. Χατζηδιάκος, επισκέφτηκε ακολούθως διαθέσιμους δημοτικούς χώρους στην περιοχή Ροδίνι όπου θα μεταστεγαστεί το Δημοτικό Ιατρείο που βρίσκεται στο 21ο Νηπιαγωγείο ενώ στην ίδια περιοχή θα παραχωρηθεί χώρος και για τη στέγαση τοπικών Συλλόγων που εξυπηρετούν κοινωνικούς σκοπούς.
Με την ευκαιρία ο δήμαρχος επισκέφτηκε και το 21ο νηπιαγωγείο όπου είχε τη χαρά να συνομιλήσει με τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά τα οποία του ζήτησαν να αναβαθμίσει την παιδική χαρά του νηπιαγωγείου τους, αίτημα που έκανε άμεσα αποδεκτό, δίνοντας σχετικές οδηγίες στους υπηρεσιακούς παράγοντες που τον συνόδευαν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

  • John Vrontakis    18.11.2016 21:05

    Συγχαρητήρια στο Δήμαρχο μας!!

Σχολιασμός άρθρου