Για την Κω αναχώρησε χθες το απόγευμα η ομάδα του Αστέρα Μασάρων, καθώς σήμερα το μεσημέρι ( 13:00), θα φιλοξενηθεί στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα, από τον τοπικό ΠΑΣ Ανταγόρα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Οι Μασαρενοί βρίσκονται σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, μετά την νίκη τους σε βάρος του Άρη Αρχαγγέλου και θέλουν να προσθέσουν ακόμα μία επιτυχία στο ενεργητικό τους, έτσι ώστε να ανέβουν και άλλο βαθμολογικά.
Ωστόσο, το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο, καθώς οι «πράσινοι», παρουσιάζονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί όταν αγωνίζονται στην έδρα τους.
Με αφορμή το σημερινό παιχνίδι, η «δσπορ» επικοινώνησε με τον προπονητή του Αστέρα, Σάββα Σταυρίδη που δήλωσε τα ακόλουθα:
« Ο Ανταγόρας είναι άγνωστη ομάδα για εμάς και πάντα το άγνωστο κρύβει κινδύνους.
Ωστόσο, έχουμε πίστη στις δυνατότητες της ομάδας μας και πάμε στην Κω για να κατακτήσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».
Η προετοιμασία του Αστέρα για την σημερινή αναμέτρηση ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, με τον νεαρό τεχνικό να δουλεύει τις τελευταίες λεπτομέρειες της τακτικής που θα ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές του, όπως και ασκήσεις για το τελείωμα των φάσεων και τις στημένες μπάλες.
Ο Σταυρίδης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νίκου Μπάρτζου , καθώς δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του στα πλευρά, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λευτέρη Πλαγγέντη.
Ο ποδοσφαιριστής έχει χτυπήσει στον αστράγαλο, έχει ακολουθήσει την αποστολή του Αστέρα στην Κω και λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση, θα δοκιμάσει το πόδι του, έτσι ώστε να ξεκαθαριστεί αν ο Σταυρίδης θα μπορεί να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ