Ειδήσεις

Συνάντηση του κ. Δημήτρη Γάκη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπιο Παυλόπουλο

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο συναντήθηκε την Πέμπτη 14 Ιουνίου ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης.

Στη συνάντηση, ο βουλευτής Δωδεκανήσου ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την επιθυμία και την απόφαση του Λαού της Κάσου να ανακηρυχθεί η Κάσος ως «Ηρωϊκό νησί», τιμώντας τους αγώνες των Κασιωτών και αναγνωρίζοντας τη μεγάλη προσφορά του νησιού για Ελευθερία και Εθνική Ανεξαρτησία.

Η πρωτοβουλία αυτή συζητήθηκε με κατοίκους, εκπροσώπους φορέων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νησιού κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την 104η επέτειο του «Ολοκαυτώματος της 7ης Ιουνίου 1824» στην Κάσο, όπου ο Δημήτρης Γάκης εκπροσώπησε τη Βουλή των Ελλήνων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αναφέρθηκε με ιδιαίτερη συγκίνηση για τη σημαντική αυτή Ημέρα θυσίας των Κασιωτών, δήλωσε την στήριξη του στο αίτημα του Λαού της ιστορικής νήσου και δεσμεύθηκε ότι με πρώτη ευκαιρία θα επισκεφθεί ξανά την Κάσο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου