Ειδήσεις

Στο εδώλιο για αποπλάνηση αγοριού ηλικίας 8 ετών

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω θα εκδικαστεί η υπόθεση με κατηγορούμενο για αποπλάνηση ανηλίκου ηλικίας κάτω των 10 ετών (8 ετών) και για παρά φύση ασέλγεια, µεταξύ αρρένων, έναν προπονητή μπάσκετ δημοτικού γυμναστηρίου.

Ο κατηγορούµενος φέρεται εντός του χρονικού διαστήµατος µεταξύ των µηνών Οκτωβρίου και Νοεµβρίου 2006, να παρέσυρε στο γραφείο διοίκησης, που βρίσκεται εντός του ως άνω χώρου, ανήλικο, που ήταν µαθητής του στο µπάσκετ, λέγοντάς του, να τον ακολουθήσει, προκειµένου να μεταφέρουν τις µπάλες του µπάσκετ, που βρίσκονταν εκεί, για να αρχίσει το µάθηµα, το οποίο δίδασκε.

Του αποδίδεται ότι τον ακινητοποίησε, χρησιµοποιώντας την υπέρτερη σωµατική δύναµή του και κρατώντας µε το ένα χέρι το στόµα του, για να µην φωνάξει, τον βίασε ενώ συγχρόνως τον απείλησε ότι αν µιλήσει θα σκότωνε τη µητέρα του.

Θυµίζουµε ότι µε βούλευµα που εξέδωσε το Συµβούλιο Πληµµελειοδικών Pόδου είχαν κριθεί εµµέσως πλην σαφώς αστήρικτες οι καταγγελίες σε βάρος του προπονητή από τον ανήλικο, την 29χρονη µητέρα και τον 32χρονο πατέρα του.
Το Συµβούλιο Πληµµελειοδικών Ρόδου έκρινε µεταξύ άλλων ότι ο φερόµενος ως παθών, κατά τις καταθέσεις του προανακριτικά και ανακριτικά υπέπεσε σε διπλή και σοβαρή αντίφαση, η οποία δεν µπορεί να δικαιολογηθεί ούτε από την ηλικία του αλλά ούτε και από τη χρονική απόσταση από το συµβάν.

H αντίφαση για την οποία γίνεται λόγος εντοπίζεται στο ό,τι στην πρώτη εκ των ως άνω καταθέσεων ο ανήλικος τοποθέτησε την πράξη χρονικά µετά την προπόνηση και τοπικά στα αποδυτήρια του γυµναστηρίου, ενώ στη δεύτερη η ίδια πράξη τοποθετήθηκε πριν την προπόνηση και στο γραφείο του κατηγορουµένου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου