Αθλητικά

Παναγιώτης Διακοφώτης: «Καμία εξέλιξη πριν τις 28 Φλεβάρη»

ΕΠΣΔ- ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτης Διακοφώτης μιλώντας στην εφημερίδα «Match», ρωτήθηκε πότε θα έχουμε νέα, αναφορικά με το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τονίζοντας:
«Δεν έχουμε καμία εξέλιξη προς το παρόν για την Γ’ Εθνική. Κάνουμε και εμείς τα τηλεφωνήματα μας και αυτό που μας έχει μεταφερθεί είναι πως δεν θα έχουμε κάποια εξέλιξη πριν τις 28 Φλεβάρη, πριν λήξει δηλαδή το Lockdown».
Όσο για το γεγονός πως είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές:
«Σίγουρα έχουμε καλή επικοινωνία με τα παιδιά και είμαστε κοντά τους, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο στην παρούσα φάση. Είμαστε σε αναμονή…».

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.